Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sparta stoupá tabulkou, Plzeň prohrála s Vary

Praha - Začátek zápasu Zlína s Litvínovem se nesl ve slavnostním duchu, Petr Leška oslavil 1000. extraligový zápas, ve kterém navíc domácí vyhráli v prodloužení. Utkání Slavie a Brna se také nerozhodlo v základní hrací době, o výhře Pražanů rozhodly nájezdy. Třinec doma prohrál s Vítkovicemi, České Budějovice s Pardubicemi prodloužily svou vítěznou šňůru. Sparta otočila zápas s Kladnem a dostala se na páté místo, Plzeň v západočeském derby nestačila na Karlovy Vary.

Hráči Plzně
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Slavia - Brno 2:1 SN

Hokejisté pražské Slavie zdolali Kometu Brno 2:1 po samostatných nájezdech a po sedmé výhře z posledních osmi domácích duelů si upevnili čtvrté místo. Ve čtvrté sérii rozstřelu rozhodl svým druhým úspěšným pokusem útočník Vladimír Růžička. Kometa se i přes čtvrtou porážku za sebou drží na osmé pozici.

Report (//sport/hokej/212498-slavia-po-najezdech-porazila-brnenskou-kometu/)


České Budějovice - Pardubice 2:1

Hokejisté Českých Budějovic porazili Pardubice těsně 2:1 a připsali si tak šestou výhru v řadě. Díky úspěchu v dnešním důležitém souboji si tak upevnili pozici mezi první desítkou - na svého dnešního soka, který je jedenáctý, má Mountfield k dobru už osm bodů. Obhájce titulu sice vedl, ale Jihočechům vystřelil tři body v 57. minutě Lukáš Květoň.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212494-ceske-budejovice-opet-vyhraly-otocily-zapas-s-pardubicemi/)


Zlín - Litvínov 2:1 P

Hokejisté Zlína porazili Litvínov 2:1 po prodloužení. Na gól domácího Petra Čajánka z první třetiny navázal až ve třetí části Jakub Černý a vyrovnal. O osmé výhře Beranů v řadě ve vzájemných zápasech rozhodl v 63. minutě obránce Radim Tesařík. Zápas měl slavnostní úvod, neboť k jubilejnímu 1000. extraligovému utkání v kariéře nastoupil útočník Petr Leška.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212450-zlin-v-prodlouzeni-porazil-litvinov-leska-odehral-1000-zapas/)


Třinec - Vítkovice 4:5

Vítězné domácí tažení hokejistů Třince zarazily Vítkovice, které v tradičním derby vyhrály ve Werk Aréně 5:4. Rozhodující gól vstřelil v 59. minutě v přesilovce pět na tři nejlepší vítkovický kanonýr Rudolf Huna. Ocelářům, kteří se předtím dokázali dotáhnout ze ztráty 1:4, tak přichystal první domácí porážku po osmi výhrách za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212481-vitkovice-rozhodly-o-vyhre-v-trinci-v-samem-zaveru/)


Kladno - Sparta 3:6

Hokejisté Sparty vyhráli na ledě Kladna 6:3 a připsali si osmou výhru v řadě, díky které se posunuli v tabulce na páté místo před Rytíře. Pražané vyhráli na kladenském ledě po dvou letech, sérii pěti porážek ukončili i díky dvěma gólům Jaroslava Svobody, který do Sparty přišel ve čtvrtek ze Lva. Tři branky vstřelila Sparta ve třetí třetině.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212485-sparta-otocila-v-kladne-a-posunula-se-na-pate-misto/)


Plzeň - Karlovy Vary 2:3

Hokejisté Karlových Varů vyhráli na ledě vedoucí Plzně 3:2 a z posledních sedmi utkání se radovali již popáté. Domácí, kteří nadále vedou tabulku, naopak prohráli pošesté za sebou. Ve čtvrtém západočeském derby v sezoně Energie ani jednou neprohrávala. O vítězný gól se postaral Petr Pohl ve 47. minutě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212497-v-zapadoceskem-derby-se-radovaly-karlovy-vary-plzen-opet-prohrala/)

TABULKA po 43. kole



Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články