Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Sparta slavila v Třinci, Pardubice v Litvínově a Zlín na Slavii

Praha - 13. extraligové kolo přineslo tříbodové venkovní výhry Sparty, Zlína a Pardubic. Na čtyři body se tak ztenčil náskok prvního Třince před druhou příčkou, kam poskočily právě Pardubice. Hokejisté Olomouce i Hradce zvládli domácí duely steným výsledkem 3:2, ale Haňané až po prodloužení. Liberec i podruhé bodoval pod koučem Čadou, když zvítězil díky Vampolovi na nájezdy v Mladé Boleslavi. Poslední v tabulce je stále Zlín, který ale dokázal zvítězit na Slavii.

Utkání Mladá Boleslav - Liberec
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Třinec - Sparta 1:2

První branku vstřelil hostující Petr Kumstát v oslabení. Vyrovnání zařídil Daniel Rákos. Čtyři minuty před koncem rozhodl Daniel Přibyl. Oceláři po osmi výhrách v řadě nebodovali. Hosté si připsali čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů, Třinec v nové Werk Aréně utržil druhou prohru.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih gólových momentů z utkání Třinec - Sparta

Litvínov - Pardubice 2:4

Hokejisté Pardubic po sedmé výhře z posledních devíti zápasů se posunuli na druhé místo právě před Vervu. Severočeši, kteří mají dva duely k dobru, utrpěli v jedenáctém utkání sezony teprve druhou porážku. Pardubice rozhodly ve 42. minutě díky trefám Jana Koláře a Lukáše Endála během 52 sekund.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Pardubice

Mladá Boleslav - Liberec 3:4 SN

Hokejisté Mladé Boleslavi doma utržili pátou porážku ze šesti zápasů. Bílí Tygři i ve druhém utkání pod novým trenérem Rostislavem Čadou uspěli, když navázali na vítězství v Litvínově. Duel rozhodl v rozstřelu Petr Vampola.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Liberec

Plzeň - Vítkovice 3:2

Vyrovnané utkání rozhodl v 56. minutě v přesilové hře Tomáš Divíšek. Ostravané nezabrali ani po změnách v sestavě, ke kterým sáhl trenér Peter Oremus. Do Plzně ani necestovali útočník Jiří Burger a obránce Richard Stehlík. Do sestavy Indiánů se naopak vrátil po disciplinárním trestu útočník Ryan Hollweg.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Vítkovice


Slavia - Zlín 1:2

Hokejisté Slavie počtvrté za sebou vyšli bodově naprázdno. Obhájce titulu si připsal teprve třetí vítězství v sezoně a poprvé uspěl na soupeřově ledě. V tabulce je ale Zlín i nadále poslední.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Zlín

Hradec Králové - Brno 3:2

Hokejisté Hradce si připsali čtvrtou výhru za sebou. Vítěznou branku vstřelil ve 44. minutě Tomáš Knotek. Kometa nenavázala na předešlé dvě výhry a po sedmé porážce z posledních devíti duelů zůstává předposlední.

Report z utkání

Olomouc - Karlovy Vary 3:2 PP

Hokejisté Olomouce po dvou domácích porážkách za sebou potěšil olomoucké fanoušky v čase 64:17 vítěznou trefou Martin Cibák. Energie venku prohrála šestý ze sedmi zápasů v této sezoně.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články