Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sparta přehrála Vítkovice, Třinec doma propadl

Praha - Čtvrtfinálové souboje, které jsou startem konečné cesty za titulem, začaly. A zřejmě nejpovedenější nástup zažily Pardubice. Východočeši se svezli na euforii po postupu přes Slavii v předkole a nedali Třinci prostor ke vstřelení byť jediného gólu. Sparta si poradila s Vítkovicemi, její cesta za vítězstvím ale zdaleka nebyla tak jednoduchá. Domácí led neuhájila Plzeň, nástup Brna nezachytila a nezmohla se ani k výraznějšímu stíhání svého soupeře. Očekávaným dramatem je už od začátku měření Zlína a Hradce Králové. Domácí o vedení 1:0 na zápasy rozhodli až v prodloužení.

Třinec - Pardubice
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Sparta - Vítkovice 3:2

Hokejisté pražské Sparty v úvodním utkání čtvrtfinále extraligy zdolali Vítkovice 3:2. Suverénní vítěz základní části získal rozhodující náskok ve druhé třetině díky trefám Daniela Přibyla a Petra Tona, za Ostravany jen snížil ve 49. minutě Vladimír Svačina.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/266700-sparta-po-velkem-zaverecnem-boji-udolala-vitkovice/)

Plzeň - Brno 1:4

Západočeští obhájci titulu vstoupili do play-off poměrně laxně a prohráli v domácím prostředí s Brnem 1:4. Kometa celý zápas poměrně pohodlně kontrolovala, rozhodující náskok si vybudovala už v první dvacetiminutovce. Plzeň se zmohla pouze na jedinou korekci stavu, která však Brno nijak neohrozila.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/266692-brno-zaskocilo-plzen-na-jejim-lede-a-v-serii-vede/)

Zlín - Hradec Králové 2:1 P

Hokejisté Zlína zvítězili v prvním zápase čtvrtfinále nad Hradcem Králové 2:1 po prodloužení. V domácím dresu se prosadili útočníci Jaroslav Balaštík a Jiří Ondráček, který celý duel v čase 65:00 rozhodl, za hosty uspěl Tomáš Pospíšil.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/266722-zlin-svedl-s-hradcem-velky-boj-po-65-minutach-se-radovali-moravane/)

Třinec - Pardubice 0:4

Hokejisté Třince nezvládli vstup do čtvrtfinále a po jedenácti domácích vítězstvích v řadě podlehli Pardubicím 0:4. Druhý tým základní části extraligy si vylámal zuby na výtečné obraně hostů ve středním pásmu, za kterou čtvrtou nulou v sezoně zazářil gólman Július Hudáček. 

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/266708-trinec-zacatek-ctvrtfinale-nezachytil-a-doma-nedal-pardubicim-ani-gol/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články