Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Sparta porazila Plzeň, Vary klesly na dno

Praha – Sparta v zápase 3. kola připravila první porážku pro úřadujícího mistra z Plzně. K výhře Pražanům pomohl proměněným trestným střílením Petr Ton, který se tím stal nejúspěšnějším střelcem holešovického klubu. Třinec zaznamenal první body, a hned tři, když porazil Zlín. Chomutov nedokázal na brněnském ledu vstřelit ani gól a podobně se doma nezadařilo Karlovým Varům. Díky prohře s Hradcem klesly na poslední místo. Hned tři zápasy došly až k nájezdům, v nichž Litvínov udolal Liberec, Slavia Pardubice, radovalo se i Kladno po výhře nad Vítkovicemi.

Radující se Hradečtí
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Třinec – Zlín 3:0

Ambiciózní Třinec získal první body v novém ročníku, když doma přehrál Zlín 3:0. V repríze loňského semifinále padly všechny branky do 31. minuty a postupně se o ně postarali Martin Adamský, Marek Růžička a Josef Hrabal. Brankář Ocelářů Šimon Hrubec si připsal první čisté konto sezony.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242889-trinec-poprve-v-sezone-vyhral-porazil-zlin/)


Sparta – Plzeň 3:1

Úřadující mistři z Plzně poprvé v novém extraligovém ročníku prohráli. Na ledě pražské Sparty se sice ve 12. minutě dostali do vedení, Sparta ale dokázala zápas otočit. Jednou brankou přispěl k výhře 3:1 Petr Ton, který se tak stal s 255 góly nejlepším střelcem v historii pražského klubu.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242934-sparta-pripravila-plzni-prvni-porazku-v-sezone/)


Brno – Chomutov 3:0

Hokejisté Komety Brno až ve třetím vystoupení na domácím ledě dosáhli po vítězství 3:0 nad Chomutovem na tříbodový zisk. V urputném boji rozhodly branky Tomáše Svobody, obránce Tomáše Žižky a Viléma Buriana. Piráti poprvé vyšli bodově naprázdno.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242936-chomutov-prohral-na-lede-brna-nevstrelil-ani-gol/)


Karlovy Vary – Hradec Králové 0:3

Hokejisté Hradce Králové vyhráli na ledě Karlových Varů 3:0 a podruhé za sebou naplno bodovali. Západočeši naopak na výhru v normální hrací době stále čekají a klesli na poslední místo tabulky. Brankář Pavel Kantor udržel poprvé v sezoně čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242937-vary-doma-prohraly-s-hradcem-a-klesly-na-posledni-misto/)


Litvínov – Liberec 3:2 SN

Hokejisté Litvínova porazili Liberec 3:2 po samostatných nájezdech, a poprvé v sezoně se tak radují z výhry. Zápas rozhodl Robin Hanzl, který se v nájezdech jako jediný prosadil.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242939-litvinov-si-s-libercem-poradil-az-v-najezdech/)

Kladno – Vítkovice 6:5 SN

Hokejisté Kladna zdolali Vítkovice 6:5 po samostatných nájezdech, a uspěli tak v rozstřelu stejně jako v neděli ve Zlíně. Čtyřmi body za tři branky včetně rozhodujícího nájezdu a jednu asistenci se na tom podílel francouzský útočník Sacha Treille.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242944-kladno-opet-vyhralo-na-najezdy-porazilo-vitkovice/)

Slavia – Pardubice 2:1 SN

Hokejisté pražské Slavie porazili Pardubice 2:1 po samostatných nájezdech, a jsou tak jediným neporaženým týmem soutěže. I díky rozhodující trefě Jaroslava Bednáře se Slavia posunula do čela extraligy.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/242943-slavia-se-po-vyhre-nad-pardubicemi-vyhoupla-do-cela/)

TABULKA po 3. kole


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články