Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Sparta podeváté vyhrála, Liberec porazil Plzeň

Praha – Sparta ve 44. kole vyrovnala svůj klubový rekord v počtu výher v řadě, když na ni nestačily ani České Budějovice. Karlovy Vary drží svou naději na předkolo play-off poté, co porazily Slavii, Vítkovice si poradily s Litvínovem až v prodloužení. Prodlužovalo se i v Chomutově, domácí s Třincem získali důležité dva body. Plzeň se stále topí v krizi, což potvrdila i prohra v Liberci. Pardubice letos poprvé porazily Kladno, Zlín porazil Kometu a posunul se na druhé místo, přičemž na vedoucí Západočechy ztrácí pouhé dva body.

Liberec
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Vítkovice – Litvínov 4:3 P

Hokejisté Vítkovic porazili Litvínov 4:3 v prodloužení. Ke dvěma bodům je znovu dovedla v oslnivé formě hrající druhá řada, která obstarala všechny čtyři góly. Mužem utkání byl Vladimír Svačina, který vstřelil vítězný gól a na zbylé tři přihrál. Severočeši venku prohráli pošesté v řadě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212654-vitkovice-zdolaly-v-prodlouzeni-litvinov-svacina-si-pripsal-ctyri-body/)

Karlovy Vary – Slavia 2:0

Hokejisté Karlových Varů zvítězili nad pražskou Slavií 2:0 a po třetí výhře za sebou se přiblížili na šest bodů pozicím pro předkolo play-off. Branky Energie vstřelili Lukáš Pech a Martin Zaťovič, brankář Tomáš Závorka vychytal už páté čisté konto v sezoně. Západočeši proti Slavii na čtvrtý pokus v sezoně vůbec poprvé bodovali.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212658-karlovy-vary-se-po-vyhre-nad-slavii-priblizuji-predkolu-play-off/)

Sparta – České Budějovice 4:2

Hokejisté Sparty porazili České Budějovice 4:2 a připsali si devátou výhru za sebou, čímž vyrovnali klubový rekord. Jihočeši naopak v Tipsport areně přišli o sérii šesti výher, na čemž se podílel třemi kanadskými body za gól a dvě asistence Daniel Přibyl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212670-sparta-se-radovala-podevate-v-rade-porazila-budejovice/)

Pardubice – Kladno 4:1

Hokejisté mistrovských Pardubic porazili Kladno 4:1 a na 11. pozici se přiblížili desítce pro předkolo play-off na rozdíl pěti bodů. Dvěma góly se podílel na vůbec prvním zisku Východočechů proti Rytířům v této sezoně Jiří Cetkovský. Pro Středočechy, kteří už neměli oproti minulým vzájemným duelům k dispozici lídry z NHL v čele s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem, byl tentokrát tým kouče Miloše Říhy nad jejich síly.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212688-pardubice-poprve-v-sezone-porazily-kladno/)


Liberec – Plzeň 6:3

Hokejisté předposledního Liberce zvítězili nad vedoucí Plzní 6:3 a i podruhé pod vedením nového trenéra Pavla Hynka naplno bodovali. Hattrickem se na tom podílel útočník Radek Duda, který ve čtvrtečním utkání v Chomutově (6:3) nemohl hrát. Plzeň si naopak připsala šestou porážku za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212680-sparta-podevate-vyhrala-liberec-porazil-plzen/)


Chomutov – Třinec 3:2 P

Hokejisté posledního Chomutova porazili Třinec 3:2 v prodloužení. O úspěšné premiéře nového kouče Pirátů Jiřího Čelanského rozhodl v 64. minutě obránce Brett Palin. Hosté, jimž se v průběhu duelu povedlo smazat dvoubrankovou ztrátu, prohráli podruhé za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212678-chomutov-s-novym-trenerem-porazil-v-prodlouzeni-trinec/)


Brno  Zlín 1:3

Hokejisté Zlína vyhráli na ledě Komety Brno 3:1 a posunuli se na druhé místo o pouhé dva body za vedoucí Plzeň. Osmí Brňané naopak prodloužili svoji výsledkovou krizi, když z posledních patnácti zápasů získali jen jedno tříbodové vítězství.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/212651-zlin-porazil-kometu-a-posunul-se-na-druhe-misto-tabulky/)

TABULKA po 44. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články