Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Sparta ovládla derby, Pardubice prohrály ve Varech

Praha - Tradiční pražské derby mezi Spartou a Slavií ovládl podruhé v letošní sezoně holešovický celek, soupeři nepovolil jediný gól. Vary se oklepaly z proher a doma urvaly důležité body s Pardubicemi. Brno nedalo v Třinci ani jeden gól, Liberec si doma poradil s Vítkovicemi. Hradec Králové v zápase s Chomutovem potvrdil roli jasného favorita, Plzeň udolala Zlín a Kladno nedokázalo vyzrát na domácí Litvínov.

Třinec - Brno 3:0

Hokejisté Třince porazili  Brno 3:0. Dvěma góly se pod výhru domácích podepsal útočník Martin Růžička. Brankář Šimon Hrubec počtvrté v sezoně udržel čisté konto a počtvrté jím podpořil vítězství 3:0.

Report, sestřih a ohlasy utkání (//sport/hokej/251839-brno-odjelo-z-trince-bez-bodu-i-bez-vstreleneho-golu/)

Liberec - Vítkovice 5:2

Hokejisté Liberce porazili zásluhou čtyř využitých přesilovek Vítkovice na svém ledě 5:2 a po dvou porážkách, kdy vůbec neskórovali, opět zabrali a naplno bodovali. Zároveň snížili ztrátu na svého dnešního soupeře na tři body a mají utkání k dobru. Pro Ostravany, jimž se na kluzištích soupeřů poměrně daří, šlo naopak o čtvrtou prohru v řadě. Třemi body za dva góly a přihrávku se blýskl kapitán Bílých Tygrů Petr Nedvěd.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251848-liberecky-utok-zabral-a-bili-tygri-porazili-vitkovice/)

Karlovy Vary - Pardubice 6:2

Hokejisté Karlových Varů porazili Pardubice vysoko 6:2. Západočeši vyhráli podruhé za posledních devět utkání, hosté vyšli naprázdno po dvou kolech, kdy naplno bodovali. Dvě branky vítězů dal útočník Marek Hovorka, jeho spoluhráč Stanislav Balán si připsal tři body za gól a dvě asistence.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251852-karlovy-vary-prekvapily-a-vysoko-porazily-pardubice/)

Sparta - Slavia 3:0

Hokejisté pražské Sparty ovládli i druhé pražské derby se Slavií v této sezoně. Po říjnové výhře v O2 areně 6:0 vyhrál lídr extraligy ve 24. kole doma před rekordní návštěvou ročníku 13 082 diváků 3:0. Dvě branky vstřelil Petr Ton, gólman Tomáš Pöpperle udržel pošesté v sezoně čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251823-sparta-ovladla-i-druhe-letosni-derby-slavia-opet-nedala-gol/)

Litvínov - Kladno 5:2

Hokejisté Litvínova porazili Kladno 5:2. V duelu tabulkových sousedů si Severočeši připsali třetí tříbodovou výhru po sobě, přeskočili Rytíře a posunuli se do první desítky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251877-litvinov-uz-je-po-vyhre-nad-kladnem-v-prvni-desitce/)

Hradec Králové - Chomutov 4:0

Hokejisté Hradce Králové porazili Chomutov 4:0. Domácí vyhráli potřetí za sebou. Na tříbodový zisk by jim dnes při bezchybném výkonu Pavla Kantora, jenž si připsal třetí čisté konto sezony, stačil hned úvodní zásah, o který se hned v první minutě postaral útočník Tomáš Mertl. Piráti už znovu ztrácí na poslední příčce osm bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251874-chomutov-se-v-hradci-nezmohl-ani-na-gol/)

Plzeň - Zlín 3:2

Hokejisté Plzně porazili Zlín 3:2 a připsali si tak již čtvrtou domácí výhru za sebou. Po bezbrankové první třetině si Západočeši v repríze jarního finále vybudovali rozhodující náskok třemi vstřelenými brankami v prostřední části a vrátili tak Beranům porážku z první vzájemné bitvy tohoto ročníku. Rozhodl Jakub Lev, hosté zaznamenali obě své trefy ve vlastním oslabení.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251870-zlin-dal-dva-goly-v-oslabeni-radovala-se-vsak-plzen/)

TABULKA po 24. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články