Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta nastoupí proti Varům, Pardubice hostí Zlín

Praha - Před reprezentační pauzou vyplněnou Channel One Cupem v Soči se v hokejové extralize odehraje ještě kompletní 31. kolo. Vedoucí Sparta Praha nastoupí v Karlových Varech, které v předchozím vzájemném duelu na začátku listopadu deklasovala 11:0 a vyrovnala tím rekord samostatné české soutěže. Sparťané se zároveň pokusí odčinit páteční porážku 2:5 v Liberci. Pardubice přivítají Zlín, přímý přenos tohoto utkání můžete sledovat od 18:20 na ČT sport a našem webu.

Na soupeřově ledě se představí také druhý Hradec Králové, který bude plnit roli favorita na ledě předposledního Kladna. Rytíři bodovali jen v jednom z uplynulých sedmi zápasů a s Hradcem prohráli obě utkání v sezoně, v nichž dohromady skórovali pouze jednou.

Třetí Plzeň si v pátek připsala sedmou domácí výhru za sebou, když porazila Třinec 4:0, a dnes ji čeká zápas v Litvínově. Desátý tým tabulky má za sebou úspěšnou sérii osmi výher z devíti zápasů. Aktivní bilanci má v této sezoně i s mistrovskou Plzní, kterou doma zdolal 4:1 a na jejím ledě prohrál po nájezdech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články