Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sparta nadále tápe, Brno udolalo na nájezdy Plzeň

Praha - Temná série Sparty nadále pokračuje. Pražané prohráli pošesté za sebou. Tentokrát nestačili na Zlín, který o osudu zápasu v podstatě rozhodl během krátké pasáže na začátku druhé třetiny. V zajímavém utkání Brna s Plzní musely rozhodnout až nájezdy, ve kterých západočeský brankář Rask nechytil ani jeden. Brankář Mensator vychytal vítězství Varům ve Vítkovicích. Nadále se nedaří Liberci, který doma nestačil na Slavii. Pavelec dokonce musel přenechat místo Pincovi. Litvínov přehrál domácí Pardubice po nájezdech, Chomutov i díky dvěma gólům Frolíka bral v zápase s Budějovicemi všechny body.

Smutní hráči Sparty
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Vítkovice – Karlovy Vary 1:4

Hlavně výtečný výkon brankáře Lukáše Mensatora dovedl hokejisty Karlových Varů v 8. kole extraligy k výhře 4:1 ve Vítkovicích a zároveň prvnímu vítězství venku v soutěžním ročníku. Gólem a asistencí k němu přispěl i útočník Petr Pohl, který ve Vítkovicích poslední dvě sezony působil. Vítkovice prohrály pátý z posledních šesti zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198113-mensator-zachytal-a-karlovy-vary-poprve-vyhraly-venku/)

Sparta – Zlín 1:4

Hokejisté Sparty prohráli v 8. extraligovém kole se Zlínem 1:4. O osudu zápasu rozhodla po bezbrankové první třetině desetiminutová pasáž na začátku druhé části, kdy se postupně trefili Petr Zámorský, Bedřich Köhler a Jaroslav Balaštík. Čtvrtou trefu obstaral Antonín Honejsek, který k ní přidal i dvě asistence. Pražané prohráli pošesté za sebou a zůstávají poslední.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198123-spartanske-temno-trva-prazane-prohrali-i-se-zlinem/)

Liberec – Slavia 4:6

Hokejisté Liberce prohráli v 8. kole extraligy doma se Slavií 4:6 a připsali si již šestou porážku v sezoně. Bílí Tygři sice dokázali za stavu 0:5 zdramatizovat duel třemi góly, otočit vývoj se jim ale nepodařilo. Na výhře hostů se výrazně podílel útočník Vladimír Sobotka, autor dvou branek a jedné asistence. Tři kanadské body si připsal i Jakub Sklenář.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198125-slavia-si-zapas-v-liberci-pohlidala-pavelec-sel-z-branky/)

Pardubice – Litvínov 3:4 SN

Hokejisté mistrovských Pardubic prohráli v 8. kole extraligy s Litvínovem 3:4 po samostatných nájezdech a ani na čtvrtý pokus se nedočkali v nové sezoně domácí výhry. Přišli o ni čtyři vteřiny před koncem třetí třetiny po trefě Rostislava Martynka a v rozstřelu rozhodl ve prospěch Vervy Robin Hanzl.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198130-litvinov-srovnal-tesne-pred-koncem-nakonec-vyhral-na-najezdy/)

Chomutov – České Budějovice 5:2

Hokejisté Chomutova zvítězili v 8. kole extraligy nad Českými Budějovicemi 5:2 a nováček tak slavil už pátou výhru v sezoně. Po dvou brankách Pirátů vstřelili Michael Frolík a David Hruška, tři asistence zaznamenal obránce Lukáš Pulpán. Mountfield naopak nebodoval potřetí za sebou a inkasoval přitom celkem 16 branek.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198133-chomutov-prehral-budejovice-frolik-dvakrat-skoroval/)

Brno - Plzeň 4:3 SN

Hokejisté Komety Brno porazili v 8. kole extraligy Plzeň 4:3 po samostatných nájezdech a zůstali jediným týmem, který ve všech zápasech bodoval. Plzeň vedla po dvou třetinách 3:1, v závěru ale nestačila čelit tlaku Brna, které srovnalo skóre. V nájezdech vstřelili branky Komety Jakub Svoboda a Radek Dlouhý. V utkání rozhodčí Jeřábek a Husička rozdali celkem 149 trestných minut, Brňané Švrček a Koreis a plzeňští Dvořák s Hollwegem po rvačkách zamířili předčasně do šatny.

Sestřih, report, ohlasy a záznam utkání (//ct4/hokej/198100-plzen-v-brne-vedla-o-dva-goly-po-najezdech-vsak-padla/)

Tabulka po 8. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články