Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Sparta doma padla, Třinec rozstřílel Pardubice

Praha - 43 minut čekali diváci na gól v utkání Kladna s Libercem, nakonec se dočkali tří. Po zápase se radovali Rytíři ve zlatých dresech. Velkou přestřelku Třince s Pardubicemi vyhrál domácí tým. Kometa mocně dotahovala v Chomutově, ten však vyhrál a ukončil sérii bez výher. Plzeň doma udolala Litvínov, naopak Sparta si neporadila s Karlovými Vary. V dresu Českých Budějovic řádil Aleš Kotalík, který pěti body přispěl k výhře nad Vítkovicemi.

Kladno - Liberec
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Třinec – Pardubice 8:4

Třinečtí hokejisté se po třech prohrách v řadě sebrali a dnešní vysokou výhrou 8:4 nad Pardubicemi ukončili výsledkově slabší období. Čtyřmi body se na tom podílel útočník Václav Varaďa, který dvě branky dal a na dvě přihrál. Východočeši pod koučem Mojmírem Trličíkem pokračují v nepřesvědčivých výkonech a dnes utrpěli dokonce nejtěžší prohru sezony.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205903-trinec-rozstrilel-pardubice-osmi-goly/)

Plzeň – Litvínov 3:2

Hokejisté Plzně porazili Litvínov 3:2 a třetí výhrou v řadě si upevnili první místo v tabulce. Po bezbrankové úvodní části si domácí zajistili v prostřední třetině dvoubrankové vedení a hráči Vervy už ve třetí třetině stačili pouze snížit. V dresu Indiánů se blýskli brankou a asistencí Ondřej Kratěna s Janem Kovářem.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205909-plzen-si-po-vyhre-nad-litvinovem-upevnila-prvni-misto/)

Sparta – Karlovy Vary 1:4

Hokejisté Karlových Varů zvítězili na ledě Sparty 4:1 a přeskočili Pražany v tabulce. Na vítězství Energie se brankou a dvěma asistencemi podílel Lukáš Pech. Dvě branky zaznamenali hosté z přesilovek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205907-karlovy-vary-porazily-spartu-a-preskocily-ji-v-tabulce/)

České Budějovice – Vítkovice 6:5

Hokejisté Českých Budějovic porazili Vítkovice 6:5. Jihočeši bodovali s Ostravany poprvé v sezoně, dva góly vítězů vstřelil útočník Václav Prospal, ještě výrazněji se ovšem do statistik zapsal jeho spoluhráč Aleš Kotalík, který zakončil duel s pěti body za gól a čtyři nahrávky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205913-v-pretahovane-ceskych-budejovic-a-vitkovic-se-nakonec-radovali-jihocesi/)

Chomutov - Brno 5:4

Hokejisté Chomutova ukončili sérii pěti porážek a porazili do té doby druhou Kometu Brno těsně 5:4. Proti Jihomoravanům zabodovali Piráti vůbec poprvé v sezoně, k čemuž přispěli shodně třemi kanadskými body za gól a dvě přihrávky Martin Rýgl a Miroslav Zálešák. Duel rozhodl v 55. minutě Yorick Treille.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205914-chomutov-vydrel-vitezstvi-nad-brnenskou-kometou/)


Kladno - Liberec 2:1

Hokejisté Kladna porazili Liberec 2:1 a posunuli se na druhé místo tabulky za vedoucí Plzeň. Bílí Tygři jsou naopak poslední. Kladno hrající ve speciálních zlatých dresech, které budou následně vydraženy na dobročinné účely, rozhodlo o své výhře až ve třetí třetině.

Report, sestřih, ohlasy a záznam (//sport/hokej/205894-kladno-ubojovalo-vyhru-nad-libercem-ktery-klesl-opet-na-dno/)

TABULKA po 27. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy