Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta deklasovala Brno, Litvínov prohrál v Hradci

Praha - Brno ve 32. kole letos podruhé doma podlehlo vysokým rozdílem Spartě, od které opět osmkrát inkasovalo. Pražané se navíc díky prohře Litvínova v Hradci posunuli na druhou příčku extraligové tabulky. Slavia se konečně dočkala výhry, v nájezdech udolala Vítkovice. Ocelář Adamský hattrickem řídil výhru nad Plzní, Zlín si poradil s Pardubicemi. Dařilo se i oběma nováčkům, Olomouc porazila Liberec, Mladá Boleslav přehrála Karlovy Vary.

Radující se Hradečtí
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Brno - Sparta 2:8

Pískotem skončilo utkání 32. kola mezi Brnem a Spartou. A nebylo divu, souboj třetího se čtvrtým sliboval vyrovnané utkání, které se na ledě Komety i dvě třetiny hrálo. Avšak ve třetí třetině se domácí zcela sesypali, Sparta vstřelila pět branek a uštědřila Brnu druhý debakl v sezoně - 8:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Sparta

Hradec Králové - Litvínov 2:1

Hokejisté Hradce Králové porazili Litvínov 2:1 a sesadili tak Severočechy z druhého místa v tabulce. Na první výhře Mountfieldu v sezoně nad Litvínovem se góly podíleli Tomáš Mertl a Bohumil Jank.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Třinec - Plzeň 4:1

Hokejisté Třince porazili v souboji dvou nejúspěšnějších týmů prosince Plzeň 4:1 a zaznamenali už šestou výhru v řadě. Hlavní zásluha připadla Martinu Adamskému, který utkání rozhodl hattrickem. Jednu trefu si připsal i nejlepší extraligový střelec Erik Hrňa. Plzeň po pěti vítězstvích v prosinci poprvé nebodovala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Slavia - Vítkovice 4:3 SN

Hokejisté Slavie ukončili sérii devíti zápasů, v nichž nebodovali, když porazili Vítkovice 4:3 po samostatných nájezdech. Pražané třikrát vedli, ale hosté vždy odpověděli. Nájezdy rozhodl útočník Jaroslav Bednář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Vítkovice

Zlín - Pardubice 3:2

Hokejisté Zlína porazili Pardubice 3:2 a popáté za sebou doma naplno bodovali. Úřadující mistr před rekordní návštěvou sezony na stadionu Luďka Čajky - 6 102 diváky - zároveň ukončil sérii tří předešlých nezdarů ve vzájemných soubojích s Východočechy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Olomouc - Liberec 2:0

Hokejisté Olomouce i potřetí v sezoně porazili Liberec, tentokráte 2:0 a ukončili tak sérii čtyř porážek. Čistým kontem se na úspěchu nováčka soutěže ve 32. kole podílel brankář Jiří Trvaj.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 5:1 

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Karlovy Vary 5:1 a ukončili sérii sedmi porážek v řadě. Hosté nebodovali poprvé po čtyřech zápasech, venku si však připsali dvanáctou porážku za sebou. Extraligový nováček rozhodl zápas třemi brankami v závěrečných šesti minutách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články