Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sobotkovo zranění není vážné, proti Rusku ale hrát nebude

Praha - Útočník Vladimír Sobotka nebude chybět v týmu českých hokejistů pro Světový pohár. Po čtvrtečním zranění pravého ramena z přípravného utkání v Petrohradu proti Rusku se devětadvacetiletý centr podrobil v Praze dalším vyšetřením včetně magnetické rezonance, která neprokázala vážnější následky.

Vladimír Sobotka
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

"Vyšetření neprokázala, že by následky střetu z prvního utkání s Ruskem byly takové, aby znemožnily jeho další účast v přípravě a na Světovém poháru. V odvetném zápase s Ruskem ještě nenastoupí, ale postupně se zapojí do přípravy a s týmem odcestuje do Pittsburghu a Toronta," uvedl tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Sobotka se zranil v polovině duelu v Petrohradu proti Rusku. Po úderu do pravého ramena odjel hned na vyšetření do nemocnice. "Víme z Petrohradu, že by to nemělo být nic zlomeného," uvedl asistent trenéra Jiří Kalous po tréninku a mohl si oddechnout, že z českého týmu nevypadl další hráč.

Národní tým už musel oproti původní nominaci oželet start útočníků Davida Krejčího z Bostonu, Tomáše Hertla ze San Jose a obránce Radka Gudase z Philadelphie.

Je nám líto, video expirovalo.
Kalous: V odvetě s Ruskem budeme hrát na jedenáct útočníků
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články