Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 44. KOLA: Vedoucí trio neuspělo, Hradec vystřídal Oceláře na třetím místě

Z vedoucí trojice Liberec, Plzeň, Třinec bodovali ve 44. kole extraligy pouze Západočeši, ačkoliv všechny tři týmy měly výhodu domácího prostředí. Indiáni tak přes prohru 4:5 v nájezdech s Chomutovem snížili náskok vedoucího Liberce na pět bodů. Bílí Tygři ztratili v závěru dobře rozehraný zápas se Zlínem, Třinec podlehl vysoko 1:5 Hradci Králové, který vystřídal Oceláře na třetí příčce. Sparta brankou Stránského z poslední minuty uspěla v Mladé Boleslavi, Kometa udolala až v prodloužení poslední Pardubice, stejně jako Litvínov Karlovy Vary.

Radost hokejistů Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Hradec Králové 1:5

Ani druhá část těžkého domácího trojboje Třinci nevyšla. Po středeční porážce s vedoucím Libercem podlehli Oceláři Hradci Králové 1:5 a utrpěli nejvyšší prohru v sezoně. Východočeši rozhodli zápas třemi góly v rozmezí 42. až 48. minuty.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Liberec - Zlín 2:3

Ještě šest minut před koncem vedl Liberec v domácím prostředí nad Zlínem 2:1, nakonec ale překvapivě nezískal ani bod. Beranům trefil důležitou výhru v předposlední minutě v přesilovce Pavel Kubiš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Brno - Pardubice 2:1 PP

Hokejisté Brna s obtížemi zvládli souboj s posledními Pardubicemi a po výhře 2:1 v prodloužení zvýšili na šestém místě náskok na Mladou Boleslav na tři body. Utkání, ve kterém domácí nevyužili obrovské množství šancí, rozhodl až ve 3. minutě nastaveného času nejlepší střelec extraligy Peter Mueller.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Pardubice

Mladá Boleslav - Sparta 0:1

Sparta ukončila sérii tří porážek, když zásluhou branky Jiřího Smejkala v čase 59:14 zvítězila 1:0 na ledě Mladé Boleslavi. Pražané poskočili v tabulce na osmé místo a na sedmé Bruslaře, kteří naopak přišli o pětizápasovou vítěznou šňůru, ztrácí už jen dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Plzeň - Chomutov 4:5 SN

Plzeň přišla o čtyřzápasovou úspěšnou sérii poté, co v domácím prostředí podlehla Chomutovu 4:5 po nájezdech. Indiáni v souboji druhého týmu se třináctým celý zápas pouze dotahovali a Piráti nakonec v rozstřelu zaslouženě uloupili druhý bod. Jediným úspěšným exekutorem byl hostující útočník Jan Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Chomutov

Litvínov - Karlovy Vary 5:4 PP

Druhé krušnohorské derby během tří dnů Litvínov zvládl. Chemici přetlačili v prodloužení Karlovy Vary 5:4 a udrželi si před dotírajícím Zlínem klíčovou desátou pozici znamenající postup do předkola play-off. O vítězství žlutočerných rozhodl po 65 sekundách nastavení Juraj Mikúš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články