Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Šlégr zůstává v nemocnici, čeká ho série vyšetření

Litvínov – Hokejista extraligového Litvínova Jiří Šlégr se po včerejší nehodě při zápasu s Libercem podrobil vyšetření zad. Kvůli nim upadl krátce před koncem utkání na led a zůstal na něm nehybně ležet. Podle informací nevlastního otce Josefa Šlégra se podrobil vyšetření magnetickou rezonancí. Na vlastní nohy se však již prý dokázal postavit v neděli večer. Josef Šlégr dodal, že by jeho syn měl uvažovat o konci kariéry.

Jiří Šlégr
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Autor semifinálového gólu proti Kanadě ze zlatých olympijských her v Naganu popsal svému otci, co se v krizový okamžik přihodilo. "Tvrdil, že to bylo dobré, že to cítil, ale že se bál otočit. V tomhle zachoval duchapřítomnost, aby se záda neskřípla ještě víc. Zůstal ležet, i když naoko to vypadalo špatně. Zjistil, jestli může hýbat palci. Pak už komunikoval normálně. Na odvezení na bruslích to ale nebylo," řekl Josef Šlégr.

Podle jeho názoru uznávaný bek hokejově přesluhuje, především z lásky k hokeji a k mateřskému klubu. "Konec kariéry už měl být dávno. Všichni bebíčkové nehrají, on hraje vždycky. To je jeho problém. On je litvínovák, srdcař," prohlásil Šlégr starší.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články