Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Slávisté i počtvrté ovládli pražské derby a jsou druzí

Praha - Hokejisté Slavie vyhráli i čtvrté pražské derby v této sezoně, když porazili Spartu na jejím ledě 3:2 v prodloužení. Prestižní souboj rozhodl dvanáct sekund před koncem nastavené pětiminutovky Lukáš Krenželok. Slavia se díky výhře posunula na druhé místo tabulky.

Slavící hokejisté Slavie
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Chomutov - Plzeň 4:3

Chomutovští hráči porazili Plzeň 4:3 a připsali si první výhru nad aktuálním lídrem soutěže v sezoně. Piráti vyhráli čtvrtý z pěti zápasů pod vedením nového trenéra Jiřího Čelanského zejména díky třem gólům vstřeleným v přesilových hrách.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215372-chomutov-poprve-v-sezone-porazil-plzen-diky-presilovkam/)

Kladno - Zlín 5:2

Hokejisté Kladna vyhráli nad Zlínem 5:2 a přiblížili se jistotě účasti v play-off. Sedmí Rytíři mají před jedenáctými Pardubicemi, kterým ještě zbývá do konce základní části pět zápasů, už jedenáctibodový náskok. Druhý Zlín zaostává za vedoucí Plzní stále o čtyři body.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215369-kladno-vyhralo-nad-zlinem-5-2-a-priblizilo-se-ucasti-v-play-off/)

Brno - Karlovy Vary 4:0

Kometa porazila Karlovy Vary 4:0 a po více než měsíci tak získala tři body. Naposledy se to Moravanům podařilo 13. ledna proti Chomutovu. O dnešní výhře brněnští hokejisté rozhodli už v první třetině, ve které si vypracovali tříbrankový náskok. Gólman Jiří Trvaj udržel potřetí v sezoně čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215380-hokejiste-brna-porazili-karlovy-vary-po-mesici-maji-tri-body/)

České Budějovice - Třinec 5:3

Budějovičtí zdolali Třinec 5:3 a pošesté za sebou v domácím prostředí vyhráli. Na zisku tří bodů pro Jihočechy se dvěma góly podíleli Aleš Kotalík a Martin Podlešák, domácí zápas otočili třemi brankami v závěru druhé třetiny.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/215339-ceskym-budejovicim-se-doma-dari-porazily-i-trinec/)

Liberec - Litvínov 5:3

Hokejisté Liberce porazili Litvínov 5:3 a připsali si první vítězství nad Vervou v sezoně. O osudu zápasu rozhodly přesilovky, kdy domácí dokázali využít hned tři početní výhody. Hattrickem a asistencí se na libereckém vítězství podílel Radek Duda, pět bodů za gól a čtyři asistence si připsal kapitán Petr Nedvěd. Hostující Viktor Hübl poté díky své brance vstoupil do Klubu hokejových střelců.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215387-liberec-porazil-poprve-v-sezone-litvinov-i-diky-hattricku-dudy/)


Sparta - Slavia 2:3 P

Sešívaní porazili v pražském derby Spartu na jejím ledě 3:2 v prodloužení. Slavia vyhrála nad svým sokem i počtvrté v sezoně a v tabulce se posunula na druhou příčku. Před téměř jedenácti tisíci diváky rozhodl 12 sekund před koncem nastavení Lukáš Krenželok.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215383-sparta-prohrala-i-ctvrte-derby-slaviste-rozhodli-v-prodlouzeni/)

TABULKA po 48. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články