Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Slavia vyhrála v Litvínově 5:3 a vyrovnala sérii předkola

Praha - Hokejisté pražské Slavie zvítězili ve čtvrtém utkání série předkola play-off extraligy na ledě Litvínova 5:3 a vyrovnali stav v sérii hrané na tři vítězství na 2:2 na zápasy. Pražané vedli před polovinou zápasu již 3:0. O postupujícím do čtvrtfinále se definitivně rozhodne v neděli, kdy se od 18:10 hraje v Praze pátý zápas. Hokejisté Českých Budějovic vyhráli ve čtvrtém utkání předkola nad Libercem 6:5 po nájezdech a vynutili si nedělní pátý rozhodující zápas na severu Čech. Mountfield prohrával už 2:5, ale dokonalý obrat dovršili v rozstřelu, kdy si připsal vítěznou branku Václav Pletka. Další informace přináší web hokejživě.cz.

Hokejisté Kladna porazili v druhém kole skupiny o udržení v extralize Mladou Boleslav 3:1 a potřetí za sebou získali tři body. Tým kouče Otakara Vejvody se díky tomu odpoutal z posledního místa v tabulce, které nyní patří jejich dnešnímu soupeři.

Návrat trenéra Josefa Palečka na střídačku Karlových Varů Západočechům nepomohl. Energie prohrála v druhém kole skupiny o udržení s Kometou Brno 3:4 v prodloužení a připsala si tak desátou porážku v jedenácti zápasech. Úřadující mistr je v minitabulce stále první, na poslední Mladou Boleslav má ale náskok jen čtyř bodů.

VIDEO:

Reportáž z utkání Litvínov - Slavia

Reportáž z utkání Č. Budějovice - Liberec

Reportáž z utkání Kladno - Ml. Boleslav

Výsledky:


Předkolo play-off - 4. zápas: 

Benzina Litvínov - Slavia Praha 3:5 (0:1, 1:2, 2:2)
Mountfield České Budějovice - Bílí Tygři Liberec 6:5 po sam. nájezdech
(1:2, 2:3, 2:0 - 0:0)

2. kolo skupiny o udržení: 

HC Geus Okna Kladno - BK Mladá Boleslav 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary - HC Kometa Brno 3:4 v prodl. (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články