Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Slavia se dotáhla na Plzeň, Sparta je čtvrtá

Praha - Druhý zápas ve dvou dnech absolvovala pražská Slavia. Tentokrát se jí nepodařilo vydolovat tři body, přesto však vyhrála po nájezdech a definitivně poslala Liberec do play-out. Zároveň se bodově dotáhla na vedoucí Třinec. Pardubice stále živí po výhře nad Třincem naději na play-off a stíhají Vítkovice, které padly na Spartě. Pražané se díky výhře posunuli na čtvrté místo extraligové tabulky.

Hráči pražské Slavie
zdroj: ČTK autor: Zbyněk Stanislav

40. kolo: Pardubice - Třinec 5:3

Hokejisté Pardubic porazili v dohrávce 40. kola extraligy Třinec 5:3 a oživili své naděje na postup do předkola play-off. Úřadující mistr sice od čtvrté minuty prohrával, ale rozhodující obrat v utkání předvedl třemi góly mezi osmou a desátou minutou. Na jedenáctém místě Východočeši dál stíhají Vítkovice a Kometu Brno. Oceláři marně dotahovali a venku prohráli už popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215875-pardubice-porazily-trinec-a-stale-mohou-doufat-v-play-off/)

47. kolo: Slavia - Liberec 3:2 SN

Hokejisté pražské Slavie zvítězili v dohrávce 47. kola extraligy nad předposledním Libercem 3:2 až po samostatných nájezdech a promarnili šanci jít do čela tabulky před Plzeň. Po šesté výhře za sebou se ale na lídra alespoň bodově dotáhli. V sedmé sérii rozstřelu rozhodl kapitán Petr Kadlec.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215878-slavia-prehrala-liberec-v-najezdech-a-dotahla-vedouci-plzen/)


50. kolo: Sparta - Vítkovice 5:2

Hokejisté Sparty zdolali v předehrávce 50. kola extraligy Vítkovice 4:2. Ukončili sérii čtyř porážek a posunuli se na čtvrtou příčku před Třinec, který prohrál v Pardubicích. Ostravané zůstávají právě před Východočechy desátí s tříbodovým náskokem, ale mají odehráno o zápas více.

Report, sestřih, ohlasy a záznam (//sport/hokej/215841-sparta-se-po-vyhre-nad-vitkovicemi-posunula-na-ctvrte-misto/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články