Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Slavia porazila Litvínov, Sparta se dál trápí

Pardubice - Hokejisté Pardubic porazili v předehrávce 27. kola extraligy Spartu 4:1 a zaznamenali čtvrtou výhru za sebou. Pražané, kteří v předešlém zápase ukončili na ledě Karlových Varů sérii šesti porážek, si tak připsali další nezdar a nadále zůstávají s velkým odstupem mimo pozice zajišťující postup do play off. Sparta na pardubickém ledě nevyhrála od 5. dubna 2007, dnešní porážka byla osmá v pořadí. "Zápas se rozhodl ve druhé třetině, kdy nám Pardubice odskočily a my to nedokázali zachytit. V tom momentu soupeř ovládl hru a už nás k ničemu nepustil. Musím říci, že domácí zaslouženě vyhráli, byli lepším týmem," řekl Radim Rulík ze Sparty.

"V první třetině jsme dali gól z přesilovky a rychle jsme inkasovali. To vyrovnání nás trochu přibrzdilo, ale druhá třetina byla z naší strany sehrána dobře a vyjádřili jsme to brankově. Potom jsme si ten zbytek zápasu pohlídali," zhodnotil pardubický Josef Jandač.

Hokejisté Slavie porazili Litvínov 3:2. Pražané tak vyhráli šestý z posledních osmi zápasů. O jejich výhře rozhodl na začátku 55. minuty v oslabení útočník Tomáš Svoboda. "Myslím, že jsme dnes sledovali průměrné utkání, které nebylo hrané moc na krásu. Pro nás jsou jsou však tyto body hodně cenné a jsme za ně rádi," uvedl Jiří Čelanský z pražského celku.

"Z naší strany byla první třetina šílená, my jsme asi byli ještě někde v autobusu na dálnici, bylo to hrozné. Pak se to trošku rozjelo, ale dostali jsme zbytečné góly. Ten poslední byl úplně zbytečný a de facto rozhodl zápas," sdělil litvínovský Robert Reichel. "K utkání jsme vyjížděli dříve, ale museli to vzít druhou stranou, protože na teplické dálnici byla dvacetikilometrová zácpa. Přijeli jsme k utkání včas, ale ta první třetina byla opravdu šílená," dodal.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články