Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia otočila výsledek v Třinci, Sparta zase v Pardubicích

Praha - Plzeň vede hokejovou extraligu i po 25. kole, když si doma poradila s druhým Zlínem. Karlovy Vary rozdrtily Budějovice osmigólovým rozdílem. Litvínov zdolal 5:3 Kladno, Jágr dva góly Rytířů vstřelil a na jeden přihrával. Slavia v Třinci otočila zápas ve svůj prospěch, podobný úspěšný obrat předvedla i Sparta v Pardubicích.

Liberecký útočník Jan Víšek (vlevo) skóruje do branky Jiřího Trvaje
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Plzeň - Zlín 4:2

Lídr extraligy si doma poradil s druhým Zlínem, který venku poprvé po devíti výhrách prohrál a promarnil šanci bodově se dotáhnout na Indiány. Zlín sice šel do vedení ve 12. minutě po trefě Balaštíka, ale Plzeňané ve druhé třetině vyrovnali a ve třetí se prostříleli k vedení 4:1. Dva body zaznamenali v dresu vítězů veteráni Tomáš Vlasák a Martin Straka.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205020-plzen-porazila-druhy-zlin-a-upevnila-si-vedeni-v-tabulce-extraligy/)

Karlovy Vary - České Budějovice 8:0

V souboji týmů, které se v dosavadním průbehu extraligové soutěže zatím spíše trápí, dominovali karlovarští, když o jejich jasné výhře rozhodla především druhá třetina, kterou vyhráli 5:0.

Vítkovice - Chomutov 5:0
 

Ostravané nakročili k výhře ve druhé třetině, kdy soupeři nastříleli v rozmezí sedmi minut čtyři góly. Severočeši už sedm kol čekají na výhru v normální hrací době.

 

Litvínov - Kladno 5:3

Rytířům k výhře nepomohly ani dvě branky a asistence Jaromíra Jágra a prohráli pátý z posledních šesti zápasů. Duel rozhodl v 58. minutě gólem v oslabení kapitán Vervy Michal Trávníček.

Třinec - Slavia 1:2

Zatímco Slávista Sklenář trestné střílení neproměnil, Martin Růžička z Třince se nemýlil. Slavia ale vyrovnala zásluhou Lukáše Krenželoka a v předposlední minutě vstřelil Jaroslav Bednář vítěznou branku.

Pardubice - Sparta 2:4

Perníkáři si připsali si ve čtrnáctém domácím vystoupení v sezoně už devátou porážku. Pražané naopak vyhráli popáté z posledních šesti duelů. Třemi body za gól a tři asistence se na úspěchu Sparty podílel útočník Petr Ton.

Brno - Liberec 7:3

Hokejisté Liberce po prohře s Brnem na posledním místě ztrácejí na trio Karlovy Vary, Chomutov a České Budějovice už pět bodů. Dvě branky Komety zaznamenal ofenzivně laděný bek Tomáš Žižka, tři body za branku a dvě asistence si připsal útočník Miloslav Hořava.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články