Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Skórovali Havlát, Sýkora a Eliáš, jejich týmy ale prohrály

New York - Branky českých hokejistů v pondělním programu NHL jejich týmům k výhrám nestačily. Martin Havlát, který se v předchozím utkání trefil dvakrát, zaznamenal gól a asistenci, ale se San Jose doma podlehl Anaheimu 3:5. Stejnou bilanci měl také další český útočník Petr Sýkora z New Jersey, za něž skóroval i Patrik Eliáš. Zůstali ale osamoceni a Devils prohráli na ledě New Yorku Rangers 2:4.

Martin Havlát se raduje z gólu San Jose
zdroj: AP autor: Marcio Jose Sanchez

"Nechápu, proč nám dnes chybělo nasazení a podali jsme tak matný výkon, když zoufale potřebujeme body. Je to pro mě obrovské zklamání. Jsou večery, kdy nepůsobíte energicky, ale jste schopni to vyvážit hokejovými schopnostmi. Dnes tam nebylo ani jedno," kritizoval své hráče trenér Sharks Todd McLellan.

Obhájce Stanley Cupu z Bostonu rozpoutal doma v zápase s Torontem kanonádu a soupeře deklasoval 8:0. Dvěma asistencemi podpořil triumf Bruins český útočník David Krejčí. Nejvýrazněji své bodové konto rozšířil Brian Rolston, který si připsal gól a tři asistence. Benoit Pouliot jako jediný skóroval dvakrát a Tim Thomas vychytal pátou nulu sezony. Stačilo mu k ní pouze 13 zásahů.



Washington po dvou nezdarech zase naplno bodoval, když zvítězil na ledě Detroitu 5:3 a udržel si na osmém místě ve Východní konferenci náskok dvou bodů před devátým Buffalem. V brance Capitals se neobjevil žádný z českých brankářů: Tomáš Vokoun vynechal pro potíže s třísly druhý zápas a Michal Neuvirth, který minule inkasoval čtyři góly, přenechal místo náhradníkovi Bradenovi Holtbymu.

Výsledky:

Boston - Toronto 8:0, Detroit - Washington 3:5, Minnesota - Vancouver 2:0, NY Rangers - New Jersey 4:2, San Jose - Anaheim 3:5, Tampa Bay - Buffalo 3:7.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články