Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Se stavem 0:3 už se toho moc dělat nedá, je si vědom Růžička

Chomutov - Hokejisty Chomutova už dělí jen jedna porážka od konce sezony. Piráti po dvou prohrách na ledě Liberce nezvládli souboj s nejlepším týmem základní části ani v domácím prostředí a kouč Vladimír Růžička si dobře uvědomuje, že moc šancí na otočení série Chomutov nemá. V extraligovém play-off se to navíc ještě žádnému týmu nepodařilo.

"Se stavem 3:0 se toho moc dělat nedá. Budeme ale bojovat. V pondělí máme zápas doma a pokusíme se vyhrát," řekl Růžička. Prohru 1:3 předtím moc komentovat nechtěl, evidentně totiž nebyl spokojený s výkony rozhodčích, ke kterým se v den zápasu jeho aktéři nesmí vyjadřovat.

Podle reakce při duelu se mu nelíbilo pětiminutové vyloučení ruského obránce Sergeje Pereťagina, který trefil do hlavy Jaroslava Vlacha a dostal trest ve hře. Následně šli domácí "do tří" poté, co Petr Vampola přifilmoval pád po souboji s jeho synem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Liberec

"Liberec má silné mužstvo. Za stavu 1:2 jsme už hráli buď anebo. Šance jsme měli, ale nemáme v koncovce trochu štěstí. Ve třech zápasech jsme dali jeden gól, to je málo. To bychom museli hrát na 1:1 a prodloužení. A to nejde, Liberec je hodně produktivní," poukázal Růžička na nízkou střeleckou úspěšnost Pirátů.

Tentokrát se navíc neprosadil ani nejproduktivnější hráč soutěže a hvězda Chomutova Roman Červenka. "Oni po něm jdou. Nemůžeme každý zápas hrát jen na Romana. Musí hrát i jiní hráči. Třeba obránci. U nic taky dal gól Mojžíš. Je to týmová hra a je jedno, kdo dává góly," uvedl Růžička. "Dnes jsme ale konečně hráli jako v play-off, zápas se mi líbil," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články