Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Růžička zařídil v nájezdech výhru Slavie nad Třincem

Praha - Hokejisté pražské Slavie dokázali v předehrávce 24. kola otočit nepříznivý stav 1:3 s vedoucím Třincem a po výhře 4:3 po samostatných nájezdech se posunuli na deváté místo o skóre před Litvínov. Ocelářům stačil první hattrick v extralize útočníka Ladislava Kohna jen na bod, protože v páté sérii rozstřelu rozhodl Vladimír Růžička mladší. Třinec i tak zvýšil svůj náskok v čele před druhými Vítkovicemi na tři body.

Kouč Vladimír Růžička při zraněních Sklenáře, Holce, Endála, Jaškina a po odchodech Brandy se Štefankou zařadil do sestavy extraligové debutanty Poletína a Slavíčka, kteří vytvořili útok s dalším juniorem Žejdlem.

"Prohrávat 1:3 s prvním celkem tabulky, který má velmi zkušený kádr, a otočit to, za to patří velký dík hráčům. V naší situaci jsme rádi za každý bod," řekl Jiří Čelanský ze Slavie. "V poslední době se nám nevede ani na nájezdy. Nedá se mluvit o tom, že je to loterie. Změnili jsme tam hráče, ale momentálně nejsme schopní na nájezdy uspět," uvedl třinecký Pavel Marek.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články