Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Růžička rozdrtil Budějovice 5:0, vítězná série Kladna skončila

Praha - Hokejisté Třince rozdrtili v 9. kole extraligy České Budějovice 5:0, pěti body se zaskvěl Martin Růžička. Oceláři se posunuli na druhé místo tabulky za Kometu Brno, která brankou Hrušky v prodloužení zvítězila v Karlových Varech 4:3. Po šesti utkáních skončila vítězná série Kladna, Rytíři zůstali na štítě domácího Zlína. Bitvu Plzně s Chomutovem rozhodl až v prodloužení Tomáš Vlasák, který zároveň už ve 24. vteřině otevřel gólový účet utkání. Dál se trápí Liberec, Tygři ztratili v Litvínově ve třetí třetině vedení 2:1 a nakonec padli na nájezdy. Naopak Pardubice porazily Vítkovice 3:1 a David Krejčí si tak odbyl vítězný debut v sestavě Východočechů.

Martin Růžička se raduje z gólu
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Oceláři Třinec - HC České Budějovice 5:0

Hattrickem a dvěma přihrávkami dovedl útočník Martin Růžička Třinec k jednoznačné výhře 5:0 nad Českými Budějovicemi. Útočník Ocelářů prodloužil svoji oslnivou bilanci a skóroval zatím v každém kole. Jihočeši naopak po matném výkonu počtvrté v řadě vůbec nebodovali.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198599-kanonyr-ruzicka-dovedl-trinec-k-vyhre-nad-budejovicemi/)

PSG Zlín - Rytíři Kladno 3:2

V atraktivní hokejové podívané prohrálo Kladno po šesti výhrách v řadě na ledě Zlína 2:3. Domácí dokázali uhlídat největší kladenské hvězdy hrající v NHL - již v druhém utkání Rytířů po sobě se do statistik nezapsala ani jedna z nich.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198592-zlin-pretrhl-kladenskou-serii-porazil-rytire-3-2/)

Energie Karlovy Vary - Kometa Brno 3:4 PP

Kometa Brno zvítězila na ledě Karlových Varů 4:3 v prodloužení díky trefě Jana Hrušky ze začínající 62. minuty. Finalista minulé sezony zůstává posledním týmem soutěže bez porážky v základní hrací době a dostal se do čela průběžné tabulky.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198602-brno-vyhralo-v-karlovych-varech-4-3-golem-hrusky-v-prodlouzeni/)

HC Pardubice - Vítkovice Steel 3:1

Hokejisté Pardubic poprvé v sezoně uspěli v domácím prostředí, když porazili v předehrávce 35. kola Vítkovice 3:1. Úřadující mistr, který před svými fanoušky nezvládl předešlé čtyři duely, rozhodl o zisku tří bodů dvěma góly vstřelenými ve 33. minutě.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198589-pardubice-v-predehravce-s-vitkovicemi-poprve-vyhraly-doma/)

Tabulka po 9. kole (//ct4/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Škoda Plzeň - Piráti Chomutov 2:1 PP

Plzeň udolala v prodloužení Chomutov 2:1 a vyhrála už čtvrté z pěti domácích utkání. Už po 24 vteřinách sice Tomáš Vlasák otevřel skóre, ale v 18. minutě vyrovnal Michael Frolík a v základní hrací době už díky vynikajícím výkonům obou brankářů gól nepadl. Druhý bod zajistil domácím ve čtvrté minutě prodloužení opět Vlasák.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198600-plzen-diky-golum-vlasaka-udolala-chomutov-2-1-v-prodlouzeni/)

HC Litvínov - Bílí Tygři Liberec 3:2 SN

Hokejisté Litvínova s uzdraveným navrátilcem Martinem Ručinským v sestavě přehráli v 9. kole Liberec 3:2 po samostatných nájezdech. Domácí si tak připsali třetí "penaltové" vítězství během šesti dnů, o němž rozhodl útočník Viktor Hübl.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198601-litvinov-potreti-za-sebou-zvladl-najezdy-porazil-liberec-3-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
HC Oceláři Třinec - HC MOUNTFIELD
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články