Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Říha v Mytišči končí, nedohodl se na nové smlouvě

Moskva – Český hokejový trenér Miloš Říha nebude v příští sezoně působit v ruském celku Atlant Mytišči, a to i přesto, že s tímto celkem letos dokráčel až do finále play-off KHL. Vedení Atlantu chtělo trenéra udržet, nedohodli se ale na detailech smlouvy. Miloš Říha ale zřejmě dlouho bez angažmá nezůstane, podle ruských médií už projevily zájem mistrovská Ufa a SKA Petrohrad.

Sport
zdroj: ČT4

Říha dostal od Atlantu návrh smlouvy a lhůtu na rozhodnutí do neděle, na čemž se s šéfem klubu Konstantinem Sedovem dohodli po poslední porážce s Ufou ve finále KHL. Český kouč pak oznámil, že na podmínky nové smlouvy nepřistoupí. "Prostě jsme se nedokázali shodnout na všech bodech spolupráce. S některými jsem nebyl spokojený," řekl Říha serveru sport-express.ru bez bližších podrobností.   

Český trenér se nechtěl vyjádřovat ani ke své budoucnosti, připustil ale, že už telefonicky hovořil s jedním ze zájemců o jeho služby. "Ale k žádnému zásadnímu jednání zatím nedošlo," podotkl kouč, který se podle spekulací ruských médií může stát nástupcem Vjačeslava Bykova v Ufě a je i jedním ze čtyř kandidátů na trenérský post v Petrohradu, který v tomto ročníku vedl Václav Sýkora.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články