Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Prvoligovou Mladou Boleslav posílí její spolumajitel Radim Vrbata

Mladá Boleslav - Hokejový útočník Radim Vrbata se v příštím týdnu připojí k týmu prvoligové Mladé Boleslavi. V sobotním zápasu proti Olomouci by se následně posila Bruslařského klubu pro výluku NHL z Phoenixu měla poprvé objevit v utkání. Jednatřicetiletý kanonýr, který mladoboleslavský klub spoluvlastní, se dosud připravoval v zámoří a čekal na vývoj jednání. "Radim přiletí z pondělka na úterý. Nastoupit by měl až v sobotu, protože potřebuje nějaký čas, aby se s týmem připravoval. Na tréninku bude možná až ve čtvrtek," řekl generální manažer Mladé Boleslavi Jan Tůma.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Vrbata naposledy působil v mateřské Mladé Boleslavi v sezoně 2008/09, kdy se dohodl na přerušení smlouvy s Tampou Bay a v polovině prosince odcestoval kvůli rodině do Evropy. V Mladé Boleslavi působil jen do konce ledna, pak zamířil v rámci extraligy do Liberce.

Útočník, který byl v minulém ročníku s 35 brankami spolu s Milanem Michálkem z Ottawy nejlepším českým střelcem v základní části NHL, už na začátku sezony ujistil, že v případě pokračující výluky dres Mladé Boleslavi oblékne.

"Určitě nenastoupím hned od začátku sezony. Je to i otázka zaplacení pojistky, což není zrovna levná věc. Chvilku bych počkal, a až když bude výluka nějakou dobu trvat, tak do toho půjdu. Celou sezonu bez hokeje nevydržím," řekl Vrbata v polovině září.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články