Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

První příležitost k radosti. Ústí rozstřílelo Vsetín

Ústečtí hokejisté porazili v předehrávce 5. kola první ligy Vsetín 7:3 a dočkali se premiérové výhry v ročníku. Slovan nyní hned v úterý čeká dohrávka 3. kola proti Frýdku-Místku.

Severočeši měli z předešlých tří zápasů pod taktovkou nového trenéra Jana Čalouna, olympijského vítěze z Nagana, na kontě jediný bod. Proti Vsetínu ale už v úvodním dějství získali tříbrankový náskok. Přesilovky proměnili Martin Weinhold a David Merta, prosadil se i Jakub Chrpa.

Na snížení Adama Hořanského zareagovali domácí trefami Davida Vrdlovce, Martina Zdvořáčka, který využil další početní výhodu, a Jaroslava Roubíka. V rozhodnutém utkání v závěru druhé části zkorigoval stav Luboš Rob. V závěrečném dějství se domácí radovali ještě díky Josefu Jíchovi a výsledek dovršil na druhé straně v přesilovce Vít Jonák.

Ústí nad Labem - Vsetín 7:3 (3:0, 3:2, 1:1)

Branky: 8. Weinhold, 20. D. Merta, 20. Chrpa, 23. Vrdlovec, 24. M. Zdvořáček, 38. Roubík, 43. Jícha - 21. Hořanský, 38. Rob, 47. Jonák. Rozhodčí: Wagner, Kostourek - Votrubec, Ševic. Vyloučení: 5:7. Využití: 3:1. Diváci: 1051. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články