Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Průcha pomohl Petrohradu k výhře dvěma góly a asistencí

Petrohrad - Útočník Petr Průcha dvěma góly a jednou asistencí přispěl k vysokému vítězství hokejistů Petrohradu nad Torpedem Nižnij Novgorod 8:3. Svěřenci kouče Miloše Říhy díky jasné výhře zvýšili svůj náskok v čele Kontinentální ligy na pět bodů. Dvakrát skóroval i Tomáš Netík, jenž svou druhou trefou v 57. minutě rozhodl o výhře Lva Poprad nad CSKA Moskva 3:2.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Průcha prožil první dvougólový zápas v sezoně, tři body v jednom utkání nasbíral už potřetí. Střeleckou bilanci v tomto ročníku si vylepšil na deset branek a 20 asistencí.

Petrohrad vyhrál úvodní třetinu 3:0, poté Nižnij Novgorod vystřídal gólmany, ale dalšímu přídělu tím nezabránil. Po vyrovnané druhé části (1:1) zasypali domácí soupeře dalšími čtyřmi brankami. Průcha zvýšil nejprve na 5:1 a poté na 7:1 vždy v přesilové hře. V brance Petrohradu dostal před Jakubem Štěpánkem dnes přednost Ilja Ježov. "Odehráli jsme výborný zápas, možná nejlepší v sezoně. Nebylo to tím, že by soupeř dělal příliš chyb, ale protože jsme ho přehráli," liboval si kouč Říha.

Mezi střelce se zapsal také Martin Růžička z Chabarovsku, který však podlehl Jekatěrinburgu 3:5.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články