Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Pro zraněného útočníka Koláře zřejmě sezona skončila

Praha - Pro hokejového útočníka Jana Koláře z Nižněkamsku zřejmě předčasně skončila sezona. Bývalý hráč Pardubic si v polovině září poranil rameno a čeká ho několikaměsíční léčba. Podle původních informací měl být člen širšího kádru reprezentace mimo hru jen několik týdnů, zranění je ale nakonec vážnější. I proto tým KHL angažoval v minulých dnech Tomáše Netíka.

Jan Kolář překonává brankáře Cháberu
zdroj: ČT24 autor: Michal Krumphanzl

Člen mistrovského pardubického kádru z minulého extraligového ročníku se zranil 17. září v zápase proti Astaně. "Byl jsem zaklíněný s obráncem a spadl jsem ramenem na mantinel. Na náraz jsem se přitom nemohl kvůli tomu, že jsme byli zaklínění, připravit," uvedl trojnásobný extraligový mistr.

Kolář se léčí v Česku, jezdí do Plzně za ortopedem Petrem Neprašem a na rehabilitaci do Prahy k docentu Pavlu Kolářovi. "Jedná se o komplikované zranění. Momentálně musím rehabilitovat ruku, rameno se nedá operovat," řekl Kolář. "Možná bych mohl stihnout poslední měsíc nebo play-off, ale nechci nic uspěchat. I s výhledem na budoucnost," podotkl Kolář.

V Nižněkamsku, kam zamířil z Pardubic společně s Petrem Koukalem, se Kolářovi dařilo. "Angažmá začalo dobře, zapadli jsme do týmu a měli jsme za sebou tříměsíční přípravu. Uvidíme, co to bude znamenat," řekl Kolář, který bude mít více informací o svém zranění v závěru příštího týdne, kdy jej čekají další vyšetření.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články