Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Přípravu Kladna s Ufou rozhodl až v závěru Sušinskij

Kladno – Hokejisté Kladna v přípravném zápase prohráli 3:4 s aktuálním šampionem Kontinentální ligy - Ufou. Po nedělní výhře v Karlových Varech tak ruský tým změřil síly s dalším českým soupeřem. Dramatický zápas nabídl několik zvratů, kdy domácí dokázali třemi góly otočit výsledek z 0:2 na 3:2, ale šampion KHL dokázal vyrovnat a 44 sekund před koncem rozhodl o jeho výhře zkušený Maxim Sušinskij. V dresu Kladna se dvěma góly zaskvěl útočník Michal Dragoun.

Příprava hokejistů Kladna
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Na straně Ufy o výsledku zápasu rozhodl někdejší oblíbený spoluhráč Jaromíra Jágra v Omsku. Podobně úspěšným střelcem byl i hostující Igor Grigorenko, který se stejně jako český hráč Dragoun trefil jednou i v oslabení. V dresu Ufy se představili i dva čeští krajánci Miroslav Blaťák a Jakub Klepiš. Oba si zvykají na nového trenéra Sergeje Michalkova, který po minulé úspěšné sezoně vystřídal Vjačeslava Bykova.

"Určitě se změní systém hry a nějaké drobnosti, ale jinak si myslím, že ty hlavní věci zůstanou, jak byly," předpokládá Klepiš, který na rozdíl od krajana Miroslava Blaťáka Michaljova před lety v Ufě nezažil.

Staronový kouč ambiciózního klubu naordinoval hráčům náročnou přípravu. "Trénujeme dvakrát denně, ale to je vlastně stejné jako každý rok," usmál se Klepiš, jehož tým v přípravě čekají dva turnaje - v Magnitogorsku a doma v Ufě. "Ambice klubu jsou taky stejné jako každý rok. Vítězství v KHL," dodal Klepiš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články