Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Prezident APK Ctibor Jech rezignoval

Praha – Na dnešní mimořádné valné hromadě Asociace profesionálních klubů (APK LH) rezignoval její předseda Ctibor Jech. Nadále však zůstává členem představenstva. O jeho nástupci bude valná hromada hlasovat na příštím zasedání v pondělí 23. ledna. Důvodem odstoupení jsou události z posledního zasedání APK LH. Jech se neztotožnil především s návrhem na uzavření extraligy a vypovězením smlouvy s Českým svazem ledního hokeje.

Ctibor Jech
zdroj: ČT24

"Jsou to věci, se kterými jsem měl problém. Je na tom nutné okamžitě pracovat. Je potřeba, aby v tu chvíli řídil asociaci někdo, kdo má jasný názor a byl zastáncem tohoto názoru," uvedl Jech. "Rozhodl jsem se po zralé úvaze, není to žádné gesto. Každá práce vyžaduje zanícenost a přesvědčení pro věc, což já ovšem nemám. Nechtěl jsem být brzdou," dodal.

Generální manažer a jednatel Liberce Jech ujistil, že klub bude i nadále součástí APK. "Veškeré tyto kroky mám konzultované s majitelem našeho klubu, který mě podpořil v těchto názorech. Dále se budeme snažit být v asociaci aktivním členem," prohlásil Jech.

O svém nástupci zatím nechtěl spekulovat. "Zatím jsme nejednali ani o kandidátech, ale samozřejmě budeme chtít mít nového prezidenta co možná nejdříve," uvedl Jech.

Je nám líto, video expirovalo.
Jech odstoupil z funkce prezidenta APK LH
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články