Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Pouze trénink, přesto přišlo 2000 diváků. Na ledě byl s Kometou i Ton

Brno – Byl to pouze trénink, přesto na otevřenou přípravu Komety Brno v aréně za Lužánkami před nedělním duelem s Plzní pod širým nebem přišlo zhruba dva tisíce diváků. V průběhu padesáti minut při vydařených akcích hráčům několikrát aplaudovali. Nedělní zápas začíná ve 13:00 a v předprodeji je ještě k dispozici zhruba čtyři tisíce vstupenek.

Je nám líto, video expirovalo.
Za Lužánkami se chystají na "Winter Classic"

Do sestavy Komety se už vrátí po doléčení zranění útočník Petr Ton, který dnes nastoupil v modrém dresu v první útočné řadě společně s Janem Hruškou a Davidem Ostřížkem. Zhruba v polovině tréninku Ton po střetu s protihráčem po úderu hokejkou utrpěl tržnou ránu pod levým okem. Na chvíli zmizel v šatně, kde mu zastavil krvácení klubový lékař Zdeněk Ziegelbauer.

"Takové úrazy jsou při hokeji běžné. Po tréninku mi lékař ránu zašil jedním stehem. Můj start v nedělním duelu tento úraz neohrozí," řekl po tréninku Ton, který pochválil i kvalitu ledu. "Byli jsme příjemně překvapeni. Je výborný," dodal Ton.

Hokejisté Škody Plzeň si vyzkouší podmínky v aréně za Lužánkami večer od 18:00 při hodinovém tréninku. Vedle nedělního utkání s Plzní čeká hokejisty Brna pod otevřeným nebem ještě v pátek od 18:20 extraligový duel se Spartou.

"O tento zápas je mezi fanoušky mnohem větší zájem. V předprodeji zůstalo už pouze několik stovek vstupenek," uvedl tiskový mluvčí hokejistů Komety Brno Michal Chylík. Kapacita hlediště v aréně za Lužánkami je 21 500 diváků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články