Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Po třech letech zpět do Plzně. Reprezentace se na západě Čech utká v prosinci s Finskem

Po tříleté pauze se česká reprezentace opět představí v Plzni. V západočeské metropoli nastoupí národní tým 12. prosince k utkání Channel One Cupu proti Finsku. Naposledy hostila Plzeň 3. listopadu 2016 zápas turnaje Karjala, v kterém čeští hokejisté porazili Švédsko 6:3.

"Jsem přesvědčen, že utkání s mistry světa si fanoušci nenechají ujít. Zvlášť když finští hokejisté vybojovali titul s mužstvem, v němž převládali hokejisté z nejvyšší domácí soutěže. Jako tradičně se můžeme těšit na jejich rychlý, na vynikajícím bruslení založený hokej," uvedl prezident Českého svazu ledního hokeje Tomáš Král.

Předprodej vstupenek začne na webu hokejkaticket.cz 1. října v 10:00 pro registrované členy komunity hokejka.cz. Od středy 2. října 2019 od 12:00 budou lístky na stejném místě k dispozici ve volném prodeji.

Duelem s Finskem český tým vstoupí do Channel One Cupu a na zbytek druhého dílu Euro Hockey Tour v sezoně se přesune do Moskvy, kde bude hrát v sobotu s Ruskem a v neděli se Švédskem.

Další domácí duel v sezoně sehrají svěřenci trenéra Miloše Říhy staršího v dubnu, kdy nastoupí v dosud nezveřejněných dějištích v jednom utkání proti Rakousku a ve dvou proti Slovensku v Euro Hockey Challenge. Od 30. dubna do 3. května je také čeká před vlastním publikem závěrečný díl EHT Carlson Hockey Games. Bude generálkou na mistrovství světa v Lausanne a Curychu (8. až 24. května).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články