Po kole plném těsných výsledků slaví Plzeň, Litvínov i Zlín

Praha - Ve 30. kole se žádný z týmů gólově neutrhl a nedošel si pro jasný výsledek. Právě naopak - hned čtyři duely skončily až v prodloužení a zbylé dva dopadly rozdílem jediné branky. Radovala se Plzeň, která porazila v prodloužení Kometu (2:1), stejně tak má důvod k radosti Zlín (výhra nad Boleslaví 3:2 PP) a Litvínov (nad Chomutovem 3:2 PP).

Radost hráčů Plzně
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Plzeň - Kometa Brno 2:1 PP 

Plzeňští hráči zvítězili v utkání 30. kola nad favorizovanou Kometou 2:1 v prodloužení. Západočeši získali dva body poté, co se pro ni utkání nevyvíjelo dobře. Zápas rozhodl Jakub Lev. Kometa bude odjíždět zklamaná, rozhodčí jí navíc neuznali dvě branky.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345801-plzen-rozhodla-v-prodlouzeni-duel-s-kometou/)

Třinec - Sparta 2:1

Třinečtí hokejisté porazili na domácím ledě Spartu 2:1 a nadále povedou tabulku extraligy. Třinec vedl po brance Marosze, kterou ale v závěru druhé třetí "vynuloval" Pech. Favorit nakonec rozhodl v přesilovce, kterou v 49. minutě zužitkoval Špirko.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345807-trinec-si-poradil-se-vzdorujici-spartou/)

Mladá Boleslav - Zlín 2:3 PP

Okálova branka z 63. minuty rozhodla utkání Mladé Boleslavi se Zlínem. Hosté se mohou radovat z dvoubodové výhry poté, co v utkání prohrávali už 0:2. Nakonec ale vyhráli 3:2.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345809-zlin-si-z-boleslavi-odvazi-dva-body-za-vyhru-v-prodlouzeni/)

zdroj: ČT4

Litvínov - Chomutov 3:2 PP

Litvínovští hokejisté slaví cenné dva body z derby s Chomutovem. O osudu utkání rozhodl v prodloužení obránce Karel Pilař, který stanovil konečný stav na 3:2.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345808-litvinov-rozhodl-derby-s-chomutov-v-prodlouzeni-3-2/)

Pardubice - Liberec 2:3

Liberečtí hokejisté měli s Pardubicemi ve 30. kole pravděpodobně více problémů, než sami chtěli. Ztratili vedení o dvě branky a soupeř na ně zle dotíral. Přesto favorit nakonec odjíždí s třemi body. Brankou na konečných 3:2 rozhodl v závěru Svačina.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345811-liberec-s-problemy-zvitezil-v-pardubicich)

Sport
zdroj: ČT4

Karlovy Vary - Olomouc 2:3 PP

Ačkoliv se olomoučtí hokejisté připravili o dvoubrankové vedení, přesto si ze západu Čech odváží body. Konkrétně dva, když o jejich výhře v prodloužení rozhodl v 62. minutě Strapáč.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/345810-olomouc-ztratila-dvougolove-vedeni-presto-vary-nakonec-porazila/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články