Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Plzeň zvítězila i ve třetím zápasu v Tipsport Cupu

Praha - Hokejisté Plzně vyhráli i třetí utkání v letním Tipsport Cupu a jsou na nejlepší cestě postoupit do semifinále. Západočeši doma deklasovali Litvínov 6:1 i díky dvěma gólům Tomáše Vlasáka. V duelu posledního finalisty extraligy z Vítkovic s ambiciózní Kometou Brno zvítězili domácí hokejisté jasně 4:0. Ostravští před novou sezonou významně obměnili kádr.

Nového trenéra Vítkovic Mojmíra Trličíka čekala na začátku přípravy velká výzva. Po odchodu deseti hráčů, kteří vesměs nastupovali v základní sestavě, musel začít budovat téměř nový tým. "Jsme v polovině. Teď jsme zkrátili kádr. Zůstalo nám pět pětek, které budeme v následujících zápasech střídat, a z toho bude krystalizovat už konečná sestava, která 17. září začne," uvedl Trličík.

V základní skupině C vyhrála i pražská Slavia, která porazila Karlovy Vary 2:1. Vyrovnaný zápas rozhodl gól Tomáše Svobody. Stejným výsledkem skončil i duel Kladna s Mladou Boleslaví. O výhře domácích a první prohře Středočechů v soutěži rozhodl 70 vteřin před koncem gólem ve dvojnásobné přesilové hře Jaroslav Kalla.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Vítkovice - Kometa Brno

Dva extraligové celky se dnes představily na turnajích v zahraničí. Třinec porazil v Polsku lotyšský tým Metalurgs Liepaja 4:2, Pardubice prohrály ve Švýcarsku v přestřelce se Servettem Ženeva 4:7 a v sobotu je čeká duel o páté místo.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články