Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň přehrála Vítkovice, Hradec udolal Spartu

Praha – Plzeň se musela v duelu s Vítkovicemi vyrovnat s rozsáhlou marodkou, což se jí nakonec podařilo, naopak Vítkovice potvrdily, že se jim se Západočechy nedaří. Liberec si bez větších problémů poradil s Třincem, větší drama nabídly zápasy Brna s Pardubicemi a Karlových Varů s Chomutovem, nakonec se však radovali v obou případech domácí. Nedaří se Slavii, která prohrála na Kladně, Litvínov podruhé dotáhl zápas za bezbrankového stavu do nájezdů a vydřel dva body nad Zlínem, Hradec v prodloužení udolal Spartu a o bod stáhl svou ztrátu na Pražany.

Radující se Hradečtí
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Třinec – Liberec 1:4

Hokejisté Třince podlehli Liberci 1:4 a prohráli i třetí vzájemné utkání sezony. Bílí Tygři si vítězství vystříleli třemi góly v přesilových hrách, dvě zlomové branky vstřelil v úvodu prostřední části Petr Nedvěd. Severočeši dokázali proti Ocelářům zabodovat už posedmé za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253160-trinci-se-s-libercem-nedari-prohral-s-nim-i-potreti-v-sezone/)

Plzeň – Vítkovice 3:2

Hokejisté Plzně porazili Vítkovice 3:2 a i přes absence útočníků Martina Straky, Ondřeje Kratěny, Tomáše Pituleho a Jána Sýkory zvítězili v osmém z posledních deseti zápasů. Naopak Vítkovice s indiány prohráli již posedmé za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253162-plzen-i-pres-sirokou-marodku-udolala-vitkovice/)

Kladno – Slavia 3:1

Hokejisté Kladna zvítězili nad Slavií 3:1 a zabrali po třech zápasech bez bodu. Pražané si připsali už sedmou porážku za sebou. Rytíři se radovali ve vzájemných soubojích se Slavií teprve z druhé výhry z posledních 12 utkání.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253187-krecovita-slavia-prohrala-i-v-kladne/)

Brno – Pardubice 5:4

Hokejisté Komety Brno zdolali Pardubice 5:4. Svěřenci trenéra Vladimíra Kýhose vyhráli osmý z devíti domácích zápasů, tentokrát museli dotahovat dvougólový náskok soupeře. O výsledku rozhodl pět minut před koncem Jan Hruška. Obránce Pardubic Aleš Píša nastoupil ke svému 700. extraligovému utkání.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253175-pardubice-v-brne-nevybojovaly-ani-bod/)

Karlovy Vary – Chomutov 2:1

Hokejisté Karlových Varů vyhráli nad posledním Chomutovem 2:1 a na třinácté pozici unikli Pirátům na rozdíl devíti bodů. Všechny branky padly už v první třetině a v čase 19:10 rozhodl útočník Petr Pohl. Chomutov prohrál dvanáctý z posledních 14 zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253176-chomutov-prohral-ve-varech-a-na-dne-ztraci-uz-devet-bodu/)


Litvínov – Zlín 1:0 SN

Hokejisté Litvínova zdolali Zlín 1:0 po samostatných nájezdech a vyhráli pošesté za sebou. V páté sérii rozstřelu rozhodl Robin Hanzl. Severočeši tak vyhráli po bezbrankovém zápase shodným výsledkem jako v neděli nad Slavií. Zápas sledovala nejnižší návštěva této sezony extraligy - 1 868 diváků.

Report, nájezdy a ohlasy (//sport/hokej/253133-litvinov-vyhrava-bez-golu-i-se-zlinem-musely-rozhodnout-az-najezdy/)

Sparta – Hradec Králové 1:2 P

Hokejisté Sparty prohráli s Hradcem Králové 1:2 v prodloužení a podruhé v sezoně tak doma naplno nebodovali. Souboj prvního a druhého týmu soutěže rozhodl v čase 60:22 Peter Mikuš, Východočeši tak snížili náskok Pražanů v čele extraligy na devět bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253172-v-souboji-spice-tabulky-udolal-hradec-spartu-na-jejim-lede/)

TABULKA po 27. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články