Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Plzeň podruhé porazila Liberec, Slavia vyrovnala stav série se Zlínem

Plzeň/Zlín - Hokejisté Plzně mají po dnešku nejblíže ze všech čtvrtfinalistů k postupu mezi nejlepší kvarteto extraligy. Západočeši jako jediní zvládli na svém ledě vyhrát oba úvodní zápasy série, když v druhém duelu porazili i díky dvěma trefám během 51 vteřin v polovině první třetiny Liberec 4:1 a v sérii vedou 2:0. Dvě rychlé branky v rozmezí pouhých 44 sekund úvodní třetiny zajistily hokejistům Slavie Praha ve druhém čtvrtfinále extraligy vítězství 2:0 ve Zlíně. Před dvěma zápasy v Praze je tak čtvrtfinále nerozhodně 1:1. Série pokračují v pondělí od 18:10 třetím utkáním. Informace najdete také na serveru hokejživě.

Hokejisté Mladé Boleslavi prohráli v pátém kole skupiny o udržení v extralize doma s Kladnem 1:2 a zůstávají poslední o bod za Karlovými Vary. Tým Geus Okna naopak vytěžil z posledních šesti duelů 15 bodů a má před Bruslařským klubem už čtyřbodový náskok. Kladno vedlo díky trefám Pavla Patery a Jaroslava Kally od 21. minuty už 2:0, za Mladou Boleslav v 58. minutě pouze snížil v přesilovce obránce Josef Jindra.

VIDEA:

Utkání Plzeň – Liberec

Utkání Zlín – Slavia

Brněnská Kometa zdolala Karlovy Vary 2:1 a zatím suverénně kráčí bojem o záchranu. Kometa po páté výhře za sebou totiž unikla poslední Mladé Boleslavi už na rozdíl deseti bodů. 

Výsledky hokejové extraligy

Čtvrtfinále play-off - 2. zápas:

PSG Zlín - Slavia Praha 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Plzeň 1929 - Bílí Tygři Liberec 4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

5. kolo skupiny o udržení:

HC Kometa Brno - HC Energie Karlovy Vary 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

BK Mladá Boleslav - HC Geus Okna Kladno 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články