Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plzeň padla se Slavií, Chomutov porazil Pardubice

Praha – V jednačtyřicátém kole se krom jednoho případu dařilo domácím celkům. Třinec podesáté za sebou porazil Karlovy Vary, České Budějovice potvrdily formu z posledních zápasů a přehrály Litvínov a Zlín si poradil s Vítkovicemi. Velice důležité body vybojoval i Chomutov s Pardubicemi. Sparta mocně bojuje o play-off a doma smetla Liberec. Doma prohrála pouze v tabulce vedoucí Plzeň, která nestačila na Slavii. Aktualizujeme...

Plzeň
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Třinec – Karlovy Vary 3:2

Hokejisté Třince odstartovali závěrečnou čtvrtinu základní části extraligy vydřenou výhrou 3:2 nad Karlovými Vary. Vítězný gól vstřelil ve 25. minutě útočník Jiří Polanský. Oceláři porazili Energii podesáté v řadě a přidali osmý zápas do aktuální série utkání, ve kterých bodovali.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/211566-vary-na-trinec-neumi-podesate-s-nim-prohraly/)

České Budějovice – Litvínov 3:1

Hokejisté Českých Budějovic porazili Litvínov 3:1. Jihočeši po předchozí sérii pěti porážek vyhráli potřetí za sebou, rozhodl o tom gól obránce Františka Ptáčka ze 48. minuty. V závěru potvrdil vítězství Lukáš Květoň.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/211577-budejovice-potreti-vyhraly-doma-porazily-litvinov/)

Chomutov – Pardubice 4:3

Hokejisté Chomutova porazili Pardubice těsně 4:3. Nováček proti obhájci titulu ukončil černou sérii čtyř zápasů, v nichž nebodoval, a přiblížil se na bod Liberci. Hosté jsou po páté prohře ze šesti posledních zápasů venku jedenáctí. Dva góly v dresu vítězů zaznamenal Štěpán Hřebejk.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/211588-chomutov-porazil-pardubice-a-pripsal-si-dulezite-body/)


Zlín – Vítkovice 5:3

Hokejisté Zlína porazili Vítkovice 5:3. Ke třetí domácí výhře v řadě pomohly Beranům přesilové hry, v nichž se trefili třikrát. Hostům nepomohl ani povedený večer útočníka Lukáše Klimka, který dal hattrick. Dva góly v dresu vítězů zaznamenal bek Radim Tesařík, jenž si navíc připsal asistenci.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/211582-zlin-diky-uspesnym-presilovkam-porazil-vitkovice/)


Plzeň – Slavia 2:4

Hokejisté pražské Slavie vyhráli na ledě vedoucí Plzně 4:2 a z posledních deseti utkání si připsali již osmé vítězství. Naopak Západočeši prohráli počtvrté za sebou. Hrdinou vítězů se stal útočník Lukáš Krenželok, který po třech přihrávkách Jana Alinče skóroval v každé třetině a zakončil duel s hattrickem na kontě.

Report, sestřih, ohlasy a záznam (//sport/hokej/211543-plzni-se-stale-nedari-doma-nestacila-na-slavii/)


Sparta – Liberec 8:1

Hokejisté pražské Sparty rozdrtili předposlední Liberec 8:1 a po šesté výhře za sebou se posunuli na šesté místo. Čtyřmi body za dva góly a stejný počet asistencí k tomu přispěl útočník Petr Ton. Bílí Tygři si ve vzájemných duelech se Spartou připsali už šestou porážku za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/211584-sparta-bez-problemu-smetla-liberec/)

TABULKA po 41. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články