Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Plzeň bude věřit stejnému trenérskému týmu. Straka a spol. prodloužili smlouvu

Plzeň – Trenérský tým u hokejistů Plzně bude v příští sezoně extraligy stejný jako letos. Indiány, kteří v probíhajícím play-off došli do semifinále, nadále jako hlavní kouč povede Michal Straka a asistenty mu budou dělat Ladislav Čihák a Rudolf Pejchar. Klub s nimi prodloužil smlouvu o rok. Na západě Čech bude nadále působit také kondiční trenér a fyzioterapeut Jaromír Liška.

"Sezona pro nás dopadla velmi dobře, nebyl žádný důvod váhat nad setrváním celého trenérského týmu. Zájem byl z obou stran a dohoda byla velmi rychlá. Komplikovanější situace byla u trenéra brankářů Rudy Pejchara, který měl nabídku z KHL. Dali jsme si termín, do kdy to vyřešíme. Nakonec to dopadlo tak, že zůstává," řekl k prodloužení smluv sportovní manažer Plzně Tomáš Vlasák.

Pětačtyřicetiletý Straka, který je starším bratrem generálního manažera a majitele klubu Martina, povýšil do funkce hlavního trenéra indiánů v listopadu 2014, kdy jako asistent nahradil odvolaného Milana Razýma. Na jeho místo se z dorostu vzápětí posunul Čihák. Pejchar se do Plzně vrátil po dvou letech v Chanty-Mansijsku loni v květnu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články