Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Plekanec dovedl Montreal k výhře nad Vancouverem

Montreal - Hokejista Tomáš Plekanec z Montrealu zazářil v úterním utkání NHL, když gólem a asistencí dovedl svůj tým k výhře 3:0 nad Vancouverem. Český útočník nejprve v 19. minutě otevřel skóre zápasu a připsal si tak vítězný gól, v 37. minutě připravil v přesilové hře druhou branku pro Andreje Markova.

Radost hráčů Montrealu ze vstřeleného gólu
zdroj: ČTK/AP autor: Ryan Remiorz

Plekanec byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu hned za slovenským brankářem Jaroslavem Halákem, který zlikvidoval všech 34 střel soupeře a poprvé v sezoně vychytal čisté konto. Canucks, kteří přestříleli domácí v poměru 34:17, prohráli po čtyřech vítězných zápasech, naopak Canadiens si poprvé od 17. ledna připsali druhou výhru v řadě.

Erat si připsal tři asistence

Martin Erat z Nashvillu přispěl třemi asistencemi k velkému obratu v duelu s Chicagem a byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Predators prohrávali po dvou třetinách 1:3, ve třetím dějství ale čtyřmi góly otočili skóre na konečných 5:3. Jednu branku v dresu Blackhawks vstřelil Martin Havlát. 

Ani dva góly Milana Hejduka nestačily hokejistům Colorada k úspěchu na ledě Atlanty, která zvítězila 4:3. Thrashers v první třetině získali vedení 3:0, Hejduk následně dvěma trefami náskok domácích zmírnil, jenže v 36. minutě zvýšil na 4:2 Rich Peverley a hostům se poté podařilo v závěru třetí třetiny už jen snížit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články