Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Petružálek skóroval ve čtvrtém zápase v řadě

Moskva - Šestým gólem v sezoně se český útočník Jakub Petružálek podepsal pod vítězství hokejistů Chabarovsku nad Viťazem Čechov 5:2 a pojistil si pozici nejproduktivnějšího hráče KHL. Na 4:1 zvýšil v přesilovce v 37. minutě po přihrávce Petra Vrány, který předtím vstřelil druhou branku Amuru.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Petružálek skóroval ve čtvrtém utkání za sebou a vylepšil si bilanci na šest branek a 11 asistencí. V čele soutěže produktivity má o bod více než Mikelis Redlihs z Dinama Riga a Jori Lehterä z Novosibirsku.

Chabarovsk se po osmé výhře za tři body v sezoně posunul na několik hodin do čela soutěže. Večer ho na prvním místě vystřídal Čeljabinsk, který i díky gólu útočníka Jana Bulise vyhrál 2:0 na ledě lídra Západní konference Dynama Moskva. 

Cenné vítězství v Kazani si připsal nováček soutěže Lev Poprad. Svěřenci českého trenéra Radima Rulíka na ledě vítězů KHL z let 2009 a 2010 vyhráli 4:1, přičemž dva jejich góly vstřelil Tomáš Netík. Český útočník si navíc připsal asistenci u prvního gólu kapitána Ľuboše Bartečka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články