Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Pavelec vychytal pátou výhru v řadě

Atlanta - Brankář Ondřej Pavelec vychytal v hokejové NHL už pátou výhru v řadě, když 40 zákroky dovedl Atlantu k vítězství nad Bostonem 4:1. Kladenský odchovanec během této úspěšné série inkasoval dohromady pouze tři góly a zastavil 154 z celkových 157 střel. V neděli ho překonal jen Blake Wheeler, který v 33. minutě snížil na 3:1. Pavelec, který v minulém duelu udržel čisté konto, tak inkasoval poprvé po 139 minutách a 59 sekundách. První hvězdou večera byl ale vyhlášen obránce Dustin Byfuglien, jenž vstřelil druhý gól Thrashers a na ostatní tři přihrál.

Pozici vedoucího týmu celé NHL potvrdili hokejisté Washingtonu výhrou 3:2 po samostatných nájezdech nad Carolinou. Capitals po první třetině vedli už 2:0, v prostředním dějství však snížil Erik Cole a tři minuty před koncem základní hrací doby vyrovnal při power-play Eric Staal. O třetím vítězství domácích za sebou tak rozhodl až Alexander Ovečkin, který byl jediným úspěšným střelcem v penaltovém rozstřelu.



Ve dvě vítězství proměnili hokejisté Detroitu dvojzápas s Columbusem. Po páteční výhře 2:1 na ledě soupeře uspěli v neděli i doma a porazili Blue Jackets 4:2. Red Wings díky tomu přeskočili svého rivala na čele Centrální divize a s 32 body vévodí tabulce celé Západní konference.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články