Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubický Píša dostal za faul na Kudrnu dvouzápasový trest

Praha - Hokejisté Pardubic budou v nejbližších dvou zápasech semifinále play-off extraligy proti Liberci postrádat obránce Aleše Píšu. Disciplinární komise APK jej potrestala za faul na Jaroslava Kudrnu v nedělním druhém zápase série. Píša fauloval Kudrnu v 17. minutě a rozhodčí Martin Fraňo a Radek Husička jej vyloučili na dvě plus deset minut za zákrok na hlavu a krk.

Píšův krosček na hlavu Kudrny
zdroj: ČT4

Disciplinárka ve zkráceném řízení pětatřicetiletému bekovi udělila ještě dodatečný trest. "Měl jsem zatmění z toho, jak tam ležel a dlouho mi visel na hokejce. Trošku jsem vypěnil, ale pak jsem se omluvil," řekl Píša.

Je nám líto, video expirovalo.
Píšův krosček

S Kudrnou se bývalí spoluhráči z Pardubic znají. Kudrna v zákroku neviděl úmysl jej zranit. "Trošku mu to tam sjelo. S Alešem se známe, myslím si, že tam záludnost nebyla. Beru to, je to play-off a patří to k tomu," uvedl Kudrna.

Pardubice se bez jednoho z klíčových obránců musí obejít ve středečním a čtvrtečním zápase na severu Čech. Do série, jejíž stav je 1:1, se Píša opět může zapojit v neděli 1. dubna, kdy se v Pardubicích uskuteční pátý semifinálový duel.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články