Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Pardubický Hubáček: Do kabiny se vrátil život, v trenérech teď máme oporu

Praha - Pardubice sice ve druhém utkání pod vedením nových trenérů prohrály na ledě Sparty, a nenavázaly tak na předešlou výhru nad Třincem, útočník Petr Hubáček však opouštěl led s pocitem dobře odvedené práce. Hra Dynama se podle něj zlepšila a Východočeši jsou připraveni bojovat o to, aby sezona neskončila velkým neúspěchem.

Petr Hubáček
zdroj: ČTK autor: Pavel Paprskář

"Nezískali jsme žádný bod, což je hlavní, ale byl to dobrý zápas i výkon. Ukázali jsme změnu, která nastala po úterku," řekl Hubáček a poukázal na pardubický velký třesk, po kterém se změnilo celé vedení klubu i trenéři a mužstvo nově převzal Miloš Holaň s asistenty Pavlem Markem a Otakarem Janeckým.

"Skladba i intenzita tréninku se změnily o dva levely. Jako kdyby se částečně vrátil do pardubické kabiny zpět život," uvedl mistr světa z roku 2010 a ocenil náročnost i energičnost nových trenérů. "Jako hráč cítíte, že máte v trenérech oporu, což je největší změna v dosavadním fungování sezony," řekl Hubáček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Pardubice sice ve víkendovém dvojutkání získaly jen dva body, ale podle sedmatřicetiletého útočníka byl klíčový výkon. "Je to fajn odrazový můstek do závěrečné fáze sezony. Je pro nás špatně rozehraná a bude ještě hodně těžká. Nechci, aby to vyznělo špatně oproti předchozí situaci, ale jako hráč cítím cíl na konci sezony," uvedl brněnský odchovanec.

Petr Hubáček: "Někdy ze zápasu odcházíte naštvaný a spráskaný. Dnes sice nemáme body, ale člověk půjde do autobusu alespoň s fajn pocitem."

Na Spartě se Dynamo dostalo do hry až za stavu 0:3 a pomohlo mu pětiminutové vyloučení Michala Řepíka plus přesilovka pět na tři. "Pomohlo nám to, dali jsme na 3:1, pak i na 3:2. Jeden z faktorů to byl, protože Sparta měla zejména v první polovině utkání výborné pasáže. Celkově ale na naší střídačce bylo až do šedesáté minuty nadšení a víra, že můžeme vyrovnat," uvedl Hubáček.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články