Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Pardubice vyhrály i proti Djurgaardenu, Liberec prohrál s Brynäs

Praha - Hokejisté Pardubic vyhráli v European Trophy nad švédským Djurgaardenem 5:1 a po třetím plném bodovém zisku za sebou se vyhoupli do čela Východní divize. Naopak Liberci se naděje na postup do prosincového play-off ve Vídni a v Bratislavě vzdaluje, protože podlehl švédskému šampionovi Brynäs 1:2 a připsal si v pátém utkání třetí prohru.

Mistrovské Pardubice zaskočily švédský druholigový Djurgaarden rychlými třemi góly v úvodu. Skóre otevřel ve čtvrté minutě Šagát, vzápětí využil přesilovku Kočí a v deváté minutě upravil Sičák už na 3:0. V polovině utkání sice snížil Pettersson, ale v 37. minutě skóroval ve vlastním oslabení Kousal a v závěru završil výhru Nosek.

Liberec potvrdil, že bez kapitána Petra Nedvěda v European Trophy nevítězí. Lídr Bílých Tygrů byl u úvodní výhry nad Fribourgem i páteční nad Djurdaardenem, ale dnes nenastoupil. Severočeši stejně jako v duelech v Turku s TPS a v Tampere s Tamparou bez něj na body nedosáhli. Dostali se sice do vedení v 11. minutě díky Duškovi, ale za pět minut vyrovnal Persson a 118 vteřin před koncem rozhodl Harju.  

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z hokejové European Trophy

Karlovy Vary po páteční výhře nad domácím Landshutem na turnaji Dult-Cup prohrály se Štýrským Hradcem 3:6. Účastník EBEL rozhodl v druhé třetině, kterou vyhrál 4:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články