Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Pardubice jsou krůček od postupu, Vítkovice vyhrály na Spartě

Praha - Hokejisté Pardubic ve čtvrtém utkání play-off rozdrtili domácí Třinec 5:0 a od postupu do semifinále play-off už je dělí jen jedno vítězství. Hokejisté Vítkovic vyhráli na ledě pražské Sparty 4:1 a srovnali tak stav série na 2:2. Hokejisté Karlových Varů prohráli v šestém kole skupiny o udržení v extralize doma s Mladou Boleslaví 2:3 po samostatných nájezdech a klesli na dno tabulky o skóre za svého dnešního soka. O udržení ve skupině hrálo i Kladno, které zdolalo Kometu Brno 3:1. Více informací naleznete také na serveru hokejzive.cz.

 

VIDEA:

Karlovy Vary – Mladá Boleslav

Kladno – Brno

Sparta – Vítkovice

Třinec - Pardubice

Oceláři z Třince doma nezvládli ani druhé utkání. Za kiksy v obraně zaplatili už v prvním dějství třemi slepenými brankami v rozpětí 56 sekund a soupeř nedopustil nejmenší komplikace. Gólman Dominik Hašek potřetí v ročníku uhájil čisté konto. Pátý zápas, v němž už svěřenci Václava Sýkory mohou slavit postup, se hraje v Pardubicích ve středu.

Výsledky čtvrtfinále play off - 4. zápasy:

Oceláři Třinec - Eaton Pardubice 0:5

Sparta Praha - Vítkovice Steel 1:4

Hokejisté Vítkovic vyhráli ve čtvrtém zápase čtvrtfinále play off extraligy na ledě pražské Sparty 4:1 a srovnali tak stav série na 2:2. Hosté rozhodli o svém jednoznačném vítězství na začátku druhé třetiny, kdy vstřelili tři branky v rozmezí čtyř minut. Před největší návštěvou v dosavadním průběhu play off, téměř 11 tisíci diváků, se dařilo Michalu Barinkovi, který si připsal tři kanadské body za gól a dvě asistence. Série hraná na čtyři výhry pokračuje ve středu v Ostravě.

Výsledky 6. kola hokejové extraligy, skupina o udržení:

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 2:3

Kladno - Brno 3:1

Hokejisté Kladna zdolali v šestém kole skupiny o udržení v extralize Kometu Brno 3:1 a naplno bodovali v šestém z posledních sedmi zápasů. Svěřenci trenéra Otakara Vejvody tak unikli týmům z chvostu tabulky Mladé Boleslavi a Karlovým Varům na pět bodů. Kometa sice poprvé ve skupině play out prohrála, ale na barážovou pozici má šest kol před koncem náskok osmi bodů.

Hokejisté Karlových Varů prohráli v šestém kole skupiny o udržení v extralize doma s Mladou Boleslaví 2:3 po samostatných nájezdech a klesli na dno tabulky o skóre za svého dnešního soka. V rozstřelu rozhodl o pádu mistra na poslední místo Tomáš Sýkora. Kapitán Mladé Boleslavi Richard Král díky jedné asistenci zaznamenal svůj jubilejní 900. bod v nejvyšší soutěži.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články