Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Pardubice doma porazily Kometu, Sparta prohlubuje ztrátu

Praha - Už podeváté. Bezradná Sparta opět nenašla recept na výhru, tentokrát nestačila na Vítkovice. Navíc Liberec vyhrál v Karlových Varech, Pražané díky tomu ztrácí na předposlední místo už šest bodů. Ke všemu se jim vzdálily na sedm bodů i České Budějovice, které loupily ve Zlíně. Venku se dařilo i Třinci, vyhrál v Litvínově. Naopak Slavia nedala doma šanci Chomutovu. V televizním utkání pak Pardubice otočily zápas s Kometou.

Pardubice - Kometa
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Vítkovice – Sparta 3:2

Krize hokejistů Sparty je znovu hlubší. Pražský celek podlehl ve Vítkovicích 2:3 a utrpěl už devátou porážku za sebou. Hosté se bodů nedočkali i přesto, že vedli 1:0 a kouč Václav Sýkora po svém nástupu do funkce i potřetí vyšel naprázdno. Rozdílový gól vstřelil Lukáš Kucsera, pro kterého to byl první zásah sezony.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199443-podevate-v-rade-sparta-prohrala-i-ve-vitkovicich/)

Zlín – České Budějovice 0:4

Hokejisté Českých Budějovic vyhráli ve Zlíně 4:0 a radovali se z úspěchu po pěti zápasech bez bodu. Hattrickem se o to postaral kapitán Jiří Šimánek, gólman Pavel Kantor si připsal první čisté konto v nejvyšší soutěži v kariéře.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199452-ceske-budejovice-si-prijely-do-zlina-pro-vsechny-body/)

Slavia – Chomutov 4:0

Slavia Chomutov 4:0, Pražané vyhráli páté utkání z posledních šesti, Severočeši naopak nebodovali poprvé po sérii čtyř zápasů. O výhře svěřenců kouče Vladimíra Růžičky rozhodl jeho syn Vladimír gólem ve druhé třetině, další poté přidali Jiří Kučný, Tomáš Beňovič a Vladimír Sobotka. Gólman vítězů Miroslav Kopřiva vychytal své první čisté konto v probíhající sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199453-slavia-doma-s-prehledem-porazila-chomutov/)

Litvínov – Třinec 1:4

Hokejisté Litvínova prohráli doma s Třincem 1:4 a vyšli naprázdno poprvé po čtyřech výhrách za sebou. Ve druhé třetině nejdříve litvínovský Martin Ručinský neproměnil za stavu 1:1 trestné střílení a Oceláři pak třemi góly rozhodli. Třemi body za gól a dvě asistence se zaskvěl po půstu v minulém utkání se Zlínem nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec soutěže Martin Růžička.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199458-trinec-diky-druhe-tretine-vyhral-v-litvinove/)

Karlovy Vary – Liberec 1:3

Liberec zvítězil na ledě Karlových Varů 3:1 a připsal si teprve druhou výhru za posledních deset zápasů. O branky vítězů se postarali Michal Bulíř, Tomáš Urban a Petr Nedvěd. Gólman Bílých Tygrů Ondřej Pavelec se na sedmý pokus dočkal první výhry v extralize. Čisté konto pokazil posile z Winnipegu pro výluku v NHL až v 56. minutě Lukáš Pech.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199460-liberec-zabral-a-vyhral-v-karlovych-varech/)

Pardubice – Brno 5:3

Hokejisté mistrovských Pardubic zvítězili v repríze finále minulého ročníku nad Brnem 5:3 a potřetí za sebou doma naplno bodovali. Vedoucí Kometa vůbec poprvé v sezoně vyšla naprázdno. Východočeši otočili zápas třemi góly v závěrečné třetině, vítěznou trefu si připsal v 54. minutě Aleš Hemský.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/199430-pardubice-jako-prvni-obraly-kometu-o-vsechny-body/)

Tabulka po 11. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články