Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Palát rozhodl v přípravě o vítězství Tampy nad Nashvillem

New York - Český hokejový útočník Ondřej Palát si připsal vítěznou branku při výhře Tampy Bay ve čtvrtečním přípravném utkání nad Nashvillem 5:1. Za New Jersey se střelecky prosadili forvard Rostislav Olesz a obránce Marek Židlický, ale Devils podlehli New Yorku Islanders 3:5.

Ondřej Palát
zdroj: Isifa/Sipa

Dvaadvacetiletý Palát, který v minulé sezoně sehrál za Lightning v NHL 14 utkání, v sedmé minutě zvyšoval na 2:0, když se prosadil 70 vteřin po trefě Bretta Connollyho. Ve druhém dějství zvýšili Steven Stamkos a opět Connolly, jemuž asistoval i obránce Andrej Šustr.

V brance Nashvillu se v závěrečném dějství objevil Marek Mazanec, jehož překonal ve 43. minutě Slovák Richard Pánik. Předtím po 46 sekundách hry v závěrečném dějství snížil v oslabení Matt Cullen. Celý zápas v dresu Pittsburghu odchytal gólman Tomáš Vokoun na ledě obhájce Stanleyova poháru Chicaga a 30 úspěšnými zákroky se podílel na výhře 4:3 po samostatných nájezdech.

Olesz v deváté minutě z dorážky snižoval ztrátu New Jersey proti Islanders na 1:2 a Židlický ve 23. minutě korigoval průběžný stav na 2:4. V sestavě New Jersey chyběli Patrik Eliáš i Jaromír Jágr, který by měl dnes začít po nespecifikovaném zranění v dolní části těla začít trénovat s týmem. Minulé dva dny bruslil individuálně.

Útočník Radek Dvořák, který se uchází na kempu Caroliny o smlouvu, asistoval u obou branek Hurricanes při porážce na ledě Buffala 2:5. Obránce Jakub Kindl zaznamenal jednu přihrávku při vysokém vítězství Detroitu nad Bostonem 8:2, ale utkání nedohrál. Ve třetí třetině kvůli potížím s kyčlí nenastupoval. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články