Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

O Jágra se začal zajímat i Atlant Mytišči, nabídku ale nedostal

Moskva - Mezi zájemce o služby hokejové hvězdy Jaromíra Jágra se zařadil poražený finalista KHL Atlant Mytišči. Podle serveru Sport-express.ru chce klub devětatřicetiletého útočníka získat jako náhradu za kanonýra Sergeje Mozjakina, který počátkem května odešel do Magnitogorsku. Jágr však žádnou nabídku od Mytišči nedostal.

"Nikdo nás nekontaktoval a oficiálně ani neoficiálně neoslovil," řekl Jaroslav Zídek, který Jágra pro jednání se zájemci z KHL zastupuje. "Stále platí, že jsou z pohledu KHL ve hře jen dva zájemci," uvedl Zídek. Vítěze Stanleyova poháru, mistra světa i olympijského šampiona se snaží udržet Omsk, k příchodu jej láká Petrohrad.

Vedení Petrohradu bylo s Jágrem jednat v Praze stejně jako zástupci Omsku. Momentálně ale v Česku nikdo z nich není. Zájem Mytišči o českého reprezentanta podle ruských zdrojů souvisí s tím, že Petrohrad získal norského reprezentanta Patricka Thoresena a naplnil kvótu pěti zahraničních hráčů v kádru. O Thoresena se zajímalo i Mytišči, a když jej nezískalo, zaměřilo se nyní na Jágra.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články