Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

O další porážce Popradu rozhodl sváteční střelec Novák

Moskva - Ze série čtyř zápasů na hřištích soupeřů nevytěžili hokejisté HC Lev Poprad v Kontinentální lize ani bod. Svěřenci českého kouče Radima Rulíka dnes prohráli na ledě Dynama Moskva 1:4, i když stejně jako v předchozím utkání v Chabarovsku dali první gól zápasu.

Poprad poslal do vedení v 17. minutě český útočník Tomáš Netík, který se čtrnáctým gólem v sezoně dotáhl na nejlepšího střelce týmu Václava Nedorosta, jenž je po operaci ramene do konce sezony mimo hru. Dynamo ve druhé třetině skóre otočilo. Vítězný gól dal sváteční střelec obránce Filip Novák, jenž překonal Tomáše Dubu v přesilovce a zaznamenal svou druhou trefu v soutěži. HC Lev utrpěl celkově pátou porážku za sebou a černou sérii se pokusí ukončit v neděli doma proti Kazani.

Jeden gól a dvě přihrávky si připsal útočník Zbyněk Irgl, ale porážce Dinama Minsk s Magnitogorskem 3:4 nezabránil. Běloruský tým trenéra Marka Sýkory dvakrát smazal jednobrankové manko, ale dvougólový náskok hostů už nedohnal. Jednou asistencí přispěl k dvanácté výhře Metallurgu z posledních třinácti utkání Tomáš Rolinek.

Irgl si upevnil pozici nejproduktivnějšího hráče Dinama, na kontě má 12 gólů a 20 asistencí ze 40 zápasů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články