Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Nikdo mi nevolá a ani mi to nezvedá, vtipkoval Jágr. Florida ale potvrdila jednání

Sunrise (USA) – Kde bude v příští sezoně pokračovat, ještě stále není jasné. Jaromíra Jágra to však příliš netrápí. Na sociálních sítích si zavtipkoval, že o něj nikdo nemá zájem a manažeři mu ani neberou telefony. Z tábora jeho posledního zaměstnavatele Floridy, kde legendární útočník v současnosti trénuje, jako reakce zazněl vzkaz, že se slavnou osmašedesátkou usilovně jednají. A zájem na Twitteru projevili i další. 

Jaromír Jágr se spoluhráči
zdroj: ČTK/AP

"Kam se podívám, tam se píše, že všem volným hráčům volá deset až dvanáct týmů. Mně nevolá nikdo. Naopak, já se snažím volat a nikdo to nezvedá," napsal dnes v noci evropského času Jágr na Twitter a vzkaz doplnil smajlíky i českou vlajkou.

V dalším "tweetu" připojil dvě fotografie. Na té starší s úsměvem telefonuje, na druhé smutně hledí na mobil. Každou doplnil komentářem: "Rok 1994 - všichni generální manažeři volali, 2017 - žádný telefonát." Opět ale na konci nechyběl smajlík.

"S jeho agentem Petrem Svobodou mluvím pravidelně. Prakticky každý den, někdy obden. Mluvil jsem s ním i dnes a zítra budu opět, takže nevím, odkud tahle zpráva pochází," uvedl Tallon. Zároveň poukázal na skutečnost, že na dohodu s Jágrem je čas i po otevření trhu s volnými hráči. "Tak to samozřejmě je. Máme ho až do září, října," řekl.

Jágr na Floridu přišel v únoru 2015 z New Jersey a následně dvakrát podepsal s klubem roční smlouvu. Podle informací zámořských médií mají Panteři o služby kladenského odchovance enormní zájem i nadále, Tallon se ale se Svobodou chce domluvit na snížení Jágrova platu. Nejproduktivnější Evropan v historii NHL v minulé sezoně vydělal včetně bonusů 5,515 milionu dolarů.

Na tweet ale zareagovali i další. Hned tři kluby z KHL Chabarovsk, Kazaň a Jágrův bývalý zaměstnavatel Omsk mu odepsaly, že by o něj měly zájem. Pětačtyřicetiletý útočník zaujal také ve Španělsku, odkud mu vzkaz poslal bývalý bitkař Bostonu Bobby Robins.

Ten v příští sezoně povede jako trenér jeden z celků místní nejvyšší soutěže. "Mám pro tebe místo ve španělské lize v klubu C.H. Jaca. Záruka první lajny i no trade klauzule," znělo ve zprávě.

Jágr má tak o čem přemýšlet.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články