Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Sezona NHL začne 7. října v Praze, v zámoří o čtyři dny později. Winter Classic hostí legendární Fenway Park

Nový ročník NHL začne v pátek 7. října duelem Nashvillu se San Jose v pražské O2 areně se začátkem ve 20:00 SEČ a o den později tam ve stejném čase nastoupí Predators a Sharks k druhému utkání. V Severní Americe se sezona rozjede až v noci z 11. na 12. října zápasy New York Rangers s Tampou Bay a Los Angeles s Vegas. O den později se odehraje šest duelů a mezi nimi je i souboj Colorada s Chicagem v Denveru, při kterém domácí Avalanche vyvěsí ke stropu plaketu připomínající třetí zisk Stanleyova poháru v historii.

NHL do pražské O2 areny zavítá počtvrté. Poprvé to bylo v říjnu 2008, kdy se hrály v české metropoli dva duely mezi New York Rangers a Tampou Bay.

V sezoně 2010/11 se v Praze utkala dvakrát mužstva Bostonu a Phoenixu (dnes Arizony). Před třemi roky se představily v O2 areně Philadelphia s Chicagem.

Nashville měl hrát v Praze už před dvěma roky s Bostonem, ale kvůli pandemii koronaviru se akce nekonala.

NHL také zavítá do Finska. V pátek 4. listopadu a o den později se tam utkají Colorado s Columbusem.

V nadcházející sezoně se budou hrát také dva duely pod širým nebem. Tradiční Winter Classic se uskuteční 2. ledna na legendárním stadionu baseballových Boston Red Sox. Ve Fenway Parku "domácí" Bruins přivítají Pittsburgh.

Na 18. února je na Carter-Finley Stadium v kampusu North Carolina State University v Raleigh naplánován duel Stadium Series mezi Carolinou a Washingtonem.

Utkání hvězd má termín 4. února v Sunrise na Floridě a o den dříve mu budou předcházet dovednostní soutěže. Maraton 1312 zápasů základní části NHL skončí ve čtvrtek 13. dubna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články